​​VIDEO Dăncilă, interviu alături de soțul său – „Era fată de oraș, am luat-o cu căruța de la gară. Am fost încântat că s-a adaptat condițiilor de la țară” – Politic

Pe ultima sută de metri a campaniei pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, PSD promovează pe pagina de Facebook a partidului un fragment dintr-un interviu acordat recent de candidata Viorica Dăncilă alături de soțul ei. Cristinel Dăncilă povestește în interviu despre cum a dus-o pe șefa PSD să o prezinte părinților drept viitoare soție.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată (s-o prezinte părinților – n.r.). Pentru că era o fată de oraș, venită de la oraș și am dus-o cu trenul. Și am luat-o cu căruța de la gară. Au ieșit părinții la poartă. “Tata, mama, vă prezint viitoarea mea soție”” – povestește soțul Vioricăi Dăncilă în fragmentul de interviu de circa un minut și jumătate postat joi seară pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Întrebată cum a trăit ea întâlnirea cu părinții viitorului soț, Viorica Dăncilă răspunde: „Era prima întâlnire cu socrii, era normal să existe emoții”.

„Cel mai mult am fost încântat că s-a adaptat condițiilor de la țară. În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu m-a tras deoparte și a zis: “Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?” – “Stai liniștit, tată, că o să vezi că da””, a mai povestit Cristinel Dăncilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *