​​VIDEO Olanda: Poliţia pune capăt unei petreceri ilegale cu sute de persoane – International

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Poliţia din Olanda a pus capăt sâmbătă unei petreceri ilegale începute vineri şi care aduna sute de persoane dornice să celebreze Anul Nou într-o fostă uzină din oraşul Rijswijk, în centrul ţării, conform media locale, scrie Agerpres.

Sute de poliţişti, veniţi cu zece dube speciale, au intervenit pentru a-i convinge pe oameni să plece, conform televiziunii publice olandeze NOS.

Poliţia a făcut mai multe arestări, deşi intervenţia s-a derulat fără violenţe, conform televiziunii locale Omroep Gelderland.

Petrecerea a început vineri seară într-un hangar al unei foste fabrici de cărămidă. Riveranii au declarat că au identificat numeroase maşini înmatriculate în Franţa, dar şi în Germania, Spania şi Italia.

„Este o petrecere ilegală, printre urmare este interzisă. În plus, nu este potrivită în timpul acestei crize de coronavirus. Măsurile se aplică în întreaga lume!”, a scris pe Twitter Josan Meijers, primarul din Buren, de care aparţine Rijswijk.

Toate magazinele neesenţiale, restaurantele, barurile, cinematografele, muzeele şi teatrele sunt închise până la 14 ianuarie, iar şcolile cel puţin până la 9 ianuarie.

În aer liber, sunt permise numai grupurile de două persoane, cu excepţii precum înmormântările. Însă nu a fost introdusă nicio restricţie de circulaţie.

spot_imgspot_img