​​VIDEO Persoane care sustrăgeau materiale feroase de pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti, filmate cu drona. Poliția a deschis dosar penal pentru furt calificat – Esential

Mai multe persoane care încărcau într-o căruţă materiale feroase de pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti au fost filmate cu drona. IPJ Olt a deschis dosar penal pentru furt calificat, informează News.ro.

„Când a văzut cât de greu îi este constructorului să ducă la bun sfârşit şi în termen rezonabil lucrările la Drumul Expres dintre Craiova şi Piteşti, un grup de oameni gospodari s-a gândit să dea o mână de ajutor pentru a curăţa puţin «mizeria» lăsată în urmă de muncitorii de pe şantier. Totul s-a întâmplat pe raza localităţii Barza, în judeţul Olt, când cei ce au dorit să contribuie la dezvoltarea infrastructurii rutiere au profitat de vremea bună şi au încărcat mai multe materiale feroase într-o caleaşcă propulsată de 2 cai putere, cu scopul nobil de a le valorifica la centrele de colectare a fierului vechi”, au scris luni seară pe Facebook reprezentanţii Sindicatului Europol, care au postat imagini surprinse pe şantier.

Imaginile au fost filmate cu o dronă care urmărea stadiul lucrărilor şi activitatea pe şantier.

Sindicaliştii au precizat că poliţiştii din Olt au deschis deja un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *