​Alegeri locale 2020. Ce s-a făcut și ce restanțe sunt la sectorul 1? Primarul Daniel Tudorache, candidat PSD pentru un nou mandat, la interviurile HotNews.ro LIVE, miercuri, de la ora 11.00 – Administratie Locala

​Daniel Tudorache este din 2016 primarul Sectorului 1, iar la alegerile de pe 27 septembrie candidează pentru un nou mandat pe sub semnul PSD. Pe ce a cheltuit primarul Daniel Tudorache peste 6 miliarde de lei, bugetul Sectorului 1în ultimii 4 ani? Cât a realizat din ce a promis în campania electorală din 2016? Cât de necesare și corecte au fost achizițiile făcute în vremea pandemiei? Cu ce proiecte vine în fața bucureștenilor pentru un nou mandat? Sunt câteva dintre întrebările la care Daniel Tudorache va răspunde în cadrul interviului HotNews.ro LIVE, miercuri, de la ora 11.00.

  • Cititorii HotNews.ro pot adresa întrebări invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cel conținând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi aprobate.

Interviul va fi transmis LIVE pe conturile de Facebook și YouTube ale HotNews.ro.

HotNews.ro va realiza până pe 27 septembrie o serie de interviuri cu principalii candidați la primăriile din București și din marile orașe din România pentru a discuta soluțiile și proiectele propuse de acești, dar și bilanțurile pe ultimii 4 ani, acolo unde este cazul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *