​Google, interzis în Doneţk. „Propaganda inumană a Ucrainei şi a Occidentului a depăşit de mult toate graniţele”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Google va fi interzis în regiunea separatistă Doneţk din Ucraina pentru că a promovat „terorismul şi violenţa împotriva tuturor ruşilor şi, în special, a populaţiei din Donbas”, a declarat liderul separatist Denis Puşilin, relatează The Guardian. Liderul pro-rus susține că va revizui decizia dacă gigantul american ”încetează să-şi urmeze politica penală”.

GoogleFoto: Alex Grichenko, Dreamstime.com

”Propaganda inumană a Ucrainei şi a Occidentului a depăşit de mult toate graniţele. Există o adevărată persecuţie a ruşilor, impunerea minciunilor şi dezinformarea”, a declarat liderul separatist Denis Puşilin, pe contul său de Telegram, notează news.ro.

El susține că Google, promovează ”în mod deschis, la ordinul custozilor din guvernul SUA, terorismul şi violenţa împotriva tuturor ruşilor, şi, în special, a populaţiei din Donbas”.

”Am decis să blocăm Google pe teritoriul Republicii Populară Doneţk. Asta fac ei în orice societate cu infractorii: sunt izolaţi de ceilalţi oameni”, a adăugat Puşilin.

El a precizat că dacă gigantul american ”încetează să-şi urmeze politica penală şi revine la principiile de bază ale legii, moralităţii şi bunului simţ, nu vor fi obstacole în calea activităţii sale”.

Rusia, Siria şi Coreea de Nord sunt singurele state membre ONU care recunosc Republica Populară Doneţk ca o autoritate legitimă.

Sursă foto: DreamsTime.com

————-

spot_imgspot_img