​Liga 1: Viitorul întoarce scorul și se impune în primul meci al anului (2-1 vs Hermannstadt) – Fotbal

​FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Hermannstadt, în primul meci din 2021 disputat din Liga I, o restanţă din etapa a XII-a. Partida nu s-a disputat la 6 decembrie 2020, din cauza numeroaselor cazuri de infectare cu noul coronavirus din lotul sibienilor.

Cu acest succes, primul obţinut de Rednic pe banca Viitorului, echipa din Ovidiu urcă de pe locul 8 pe locul 6, cu 20 de puncte. Hermannstadt rămâne pe locul 14, cu 15 puncte, la egalitate cu FC Voluntari, de pe locul 13, informează News.ro.

Au marcat: Luckassen ’37, Ciobanu ’84 / Opruţ ’19.

0-1, min. 19: Opruţ a marcat cu un şut din 10 metri, după ce balonul fusese respins de două ori de fundaşii Viitorului, la şuturile lui Joalisson;

1-1, min. 37: Luckassen a înscris cu un şut de pe linia careului mic, din poziţie centrală;

2-1, min. 84: Ciobanu a marcat spectaculos, la vinclu, cu un şut de la 16 metri, din poziţie centrală.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Viitorul: Cojocaru – R. Benzar, Dobrosavlevici, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu (Mladen ’90), Artean, C. Matei (Dussaut ’68) – Ely Fernandes (Măţan ’68), Luckassen, G. Ganea (Andronache ’78). Antrenor Mircea Rednic;

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, Stoica, Opruţ – Romario, Alhassan – Vodă (Măţel ’85), Buzan (Ster ’87), Joalisson – Karanovici. Antrenor Ruben Albes.

Cartonaşe galbene: R. Benzar ’79, Dussaut ’80 / Joalisson ’14

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu – Marian Barbu;

Observator de arbitri: Eduard Dumitrescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *