​LiveText Simona Halep vs Anett Kontaveit (de la ora 02:00) – Tenis

Îi place să interpreteze o partitură ofensivă, fiind o jucătoare capabilă să producă multe lovituri câștigătoare într-un meci. Lovitura favorită este forehand-ul (agresiv, exploziv, aspru), dar stă foarte bine și la capitolul backhand. Anett Kontaveit (31 WTA) se află la cea mai bună performanță din carieră la un Grand Slam (sferturi), dar acest lucru nu o influențează în vreun fel: “Nu sunt tensionată”. Simona Halep vs Anett Kontaveit este LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Eurosport, miercuri, de la ora 02:00.

VIDEO Cine este Anett Kontaveit – Agresivitatea, principala armă: Nu este tensionată înainte de meciul cu Simona Halep

Anett Kontaveit:

1,74 metri, 65 de kg, locul 31 WTA.

S-a născut la Tallin, Estonia, pe 24 decembrie 1995.

Este antrenată de Nigel Sears (62 de ani) – a mai pregătit de-a lungul timpului jucătoare precum Amanda Coetzer, Daniela Hantuchova și Ana Ivanovic. Kim Sears (fiica lui) este soția lui Andy Murray. Mama este Ulle (antrenoare de tenis), iar tatăl este Andrus (manager în portul din Tallin).

La 6 ani a început să joace tenis

A început tenisul la vârsta de 6 ani alături de mama sa, care a pregătit-o până la vârsta de 11 ani. Este o jucătoare agresivă, iar lovitura favorită este forehand-ul. Îi place să joace în special pe suprafețele rapide, iar competiția care ocupă un loc aparte în inima ei este Wimbledon-ul.

Vorbește estona și engleza, îi place să meargă la cumpărături și să vadă filme alături de prieteni. Idolii din tenis sunt Maria Sharapova, Roger Federer și Victoria Azarenka. Obiectivul ei este să pătrundă în Top 10 mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *