​LiveText Sorana Cîrstea vs Marketa Vondrousova 2-4 – Tenis

2-4 Încă o dublă greșeală a Marketei. Serviciul o scoate mult în exterior pe Sorana, Marketa are o misiune ușoară. A treia dublă greșeală (15-30). Sorana ratează dintr-o poziție avantajoasă. Vondrousova forțează pe reverul Soranei și eroarea vine. Încă o greșeală cu backhand-ul. Cehoaica își confirmă avantajul.

2-3 Sorana construiește bine punctul, își plimbă adversara și aceasta greșește. Forehand-ul Soranei iese mult afară. Marketa este foarte agresivă la retur și o surprinde pe Sorana (15-30). Superb! Sorana ajunge la timp la o scurtă și închide punctul cu un voleu-drive. Sorana ratează o lovitură și îi oferă prima minge de break adversarei. Cîrstea nu lasă mingea să cadă și ratează voleul.

2-2 Sorana returnează foarte bine, dar Vondrousova se întinde și trimite în spațiul lăsat liber de româncă. Marketa ajunge rapid la 40-0, Sorana nu a avut multe șanse în acest joc. Sorana face pasul în față și o pasează pe Marketa (40-15). Retur în fileu.

2-1 Marketa lovește prea puternic, mingea iese afară. Sorana urcă la fileu, dar Vondrousova este atentă și o pasează în cross. Serviciu incomod care îi pune probleme Marketei (retur în culoarul de dublu). O lovitură moale a cehoaicei, game bun pentru Sorana. Serviciu bun al Soranei.

1-1 Marketa începe cu o dublă greșeală primul game de serviciu. Sorana cere o analiză video, după o lovitură lungă a Marketei (mingea a prins la limită linia de fund). Sorana controlează schimbul de pe baseline, dar ratează forehand-ul decisiv. Serviciu puternic al Marketei, returul iese afară. Vondrousova trimite un slice care o incomodează pe Sorana și egalează.

1-0 Un prim serviciu bun al româncei, Marketa a returnat în fileu. Sorana atacă bine în exterior și forțează o eroare a adversarei. Marketa încearcă un retur agresiv, dar mingea se oprește în fileu. Vondrousova profită de un serviciu secund mai moale al Soranei și câștigă punctul cu un forehand în lung de linie. Ce atac al Soranei! Românca închide game-ul cu o lovitură în colțul terenului.

Partida a început cu Sorana la serviciu.

Marketa a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească.

Sunt 18 grade Celsius la Melbourne..

Cele două jucătoare au intrat pe teren.​

După ce a reușit surpriza eliminând-o pe Petra Kvitova, Sorana Cîrstea are parte de încă o adversară dificilă în turul trei de la Australian Open: o va întâlni pe Marketa Vondrousova (Cehia, 20 WTA), finalistă la Roland Garros în 2019. Meciul de pe Margaret Court Arena va începe de la ora 02:00, va fi în direct pe Eurosport și LiveText pe HotNews.ro.

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Câștigătoarea partidei dintre Cîrstea și Vondrousova se va duela în runda următoare cu învingătoarea duelului Su-Wei Hsieh (Taiwan, 71 WTA) vs Sara Errani (Italia, 134 WTA).

Cea mai importantă performanță a Soranei (68 WTA) la Melbourne este calificarea în turul 4, la ediția din 2017. În turul trei (acolo unde se află în prezent) a mai ajuns în 2012 și 2013.

Cîrstea vs Vondrousova

Titluri WTA: 1 – 1

Bani câștigați din tenis: $5,828,599 – $3,059,415

Cel mai bun loc ocupat: 21 – 14

Loc actual: 68 – 20

Vârstă: 30 – 21

Înălțime: 1.76m – 1.72m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *