​OFICIAL Dinamo București a transferat un jucător de la Manchester City – Fotbal

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Manchester City şi Dinamo Bucureşti au ajuns la un acord, luni seară, pentru transferul definitiv al mijlocaşului spaniol Aleix Garcia Serrano (23 de ani) la clubul din Ştefan cel Mare, potrivit News.ro.

Transferat de la Villarreal CF la Manchester City în vara anului 2015, Aleix Garcia Serrano a evoluat în carieră pentru Manchester City U23, Manchester City şi apoi, sub formă de împrumut, pentru Girona (Spania) şi Mouscron (Belgia).

23 de meciuri şi 5 goluri a adunat Aleix Garcia Serrano, sezonul trecut, pentru Mouscron în prima ligă a campionatului din Belgia. A mai jucat două meciuri în Cupa Belgiei.

Aleix Garcia Serrano a fost împrumutat la Girona în perioada 1 august 2017-30 iunie 2019 şi a adunat 51 de meciuri şi 3 goluri în La Liga, în două sezoane competiţionale. Noul mijlocaş este originar din zonă, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona, în Catalonia.

9 partide a jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei şi 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru „cetăţenii” lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

14 meciuri are Aleix Garcia Serrano la loturile naţionale de juniori ale Spaniei: două la Spania U16, 9/1 la Spania U17, 2/2 la Spania U18 şi unul la Spania U21.

Tot luni, Dinamo a anunțat transferul fundașului central Abdoulaye Ba, care a evoluat ultima oară la Rayo Vallecano.

spot_imgspot_img