​Președintele Klaus Iohannis continuă seria întâlnirilor cu miniștrii și premierul Nicoale Ciucă / Scopul discuțiilor: un guvern eficient – surse – Politic

Președintele Klaus Iohhanis a continuat, joi seria întâlnirilor cu miniștrii în prezența premierului Nicolae Ciucă. La Cotroceni au fost prezenți, pe parcursul zilei, ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Fondurilor Europene Dan Vîlceanu, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și ministrul Justiției Cătălin Predoiu, susțin surse politice pentru HotNews.ro. Tema discuțiilor ține de prioritățile Executivului și de agenda fiecărui ministru în parte, susțin sursele citate.

De altfel la fiecare întrevedere cu miniștrii a participat și premierul Nicolae Ciucă. “Scopul acestor discuții șine de eficientizarea activității Guvernului”, susțin sursele HotNews.ro.

În cursul săptămânii, președintele a avut mai multe întâlniri miniștrii și cu premierul Nicolae Ciucă. Au fost invitați și au participate la discuțiile de la Cotroceni ministrul Sănătății Alexandru Rafila, ministrul Energiei Virgil Popescu, ministrul Internelor Lucian Bode, ministrul Apărării Vasile Dîncu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și ministrul Dezvoltării Attila Cseke.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a recunoscut public că a fost informat despre aceste întâlniri și personal, crede că este vorba despre priorităţile fiecărui ministru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *