​REFERENDUM TVR Este România ţara în care ne putem realiza visurile? SONDAJ LIVE – Esential

În ajunul Zilei Naţionale, emisiunea „Referendum” de la TVR 1 propune o dezbatere necesară: România – de ce-ai rămâne, de ce-ai pleca. În context, o întrebare la fel de actuală: unde e bine, acolo e patria? Despre patriotism, naţionalism şi globalism discută Mihai Rădulescu şi invitaţii săi la „Referendum”, luni, de la ora 21.00. Emisiunea este realizată în parteneriat cu HotNews.ro.

  • Este România ţara în care ne putem realiza visurile? La această întrebare sunt invitaţi să răspundă cititorii HotNews.ro. în cadrul unui sondaj odată cu începerea emisiunii. De asemenea, își pot spune părerea folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului.

Ca de obicei, în platou vin oameni care se poziţionează pro şi contra temei anunţate.

„Vom aduce şi noi în studio astfel de tineri, care ne vor spune de ce vor sa emigreze. De partea cealaltă, vom asculta opiniile unor oameni care şi-au construit cariere recunoscute în România, unii dintre ei după experienţe în străinătate: actorul Marius Bodochi, antreprenorul Dragoş ANASTASIU, stilista Adina Buzatu. De asemenea, vor fi în platou vloggerul de succes Andrei Şelaru – Selly şi jurnalista de travel Maria Mazilu. Un fost militar ranit grav în Afganistan, Eugen Valentin Pătru, ne va spune cum continuă povestea emoţionantă a reprezentării României peste hotare, prin performanţele de la Jocurile Olimpice Invictus”, mai spune Mihai Rădulescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *