​Regina Elizabeth împlinește 96 de ani și s-a transformat într-o…păpușă / Ce fotografie a publicat Buckingham Palace

Regina Elizabeth a II a a Marii Britanii împlinește joi 96 de ani, însă suverana intenționează să marcheze momentul în mod privat, fără prea mult fast, la reședința din Sandringham care a fost de-a lungul vieții un refugiu pentru ea și răposatul soț, Prințul Philip. De altfel, regina a absentat și de la slujba de Paște.

Regina Elizabeth, la 96 de aniFoto: Twitter

Regina își va petrece ziua de naștere la proprietatea Wood Farm, unde a petrecut și primul Crăciun după moartea Prințului Philip în aprilie 2021, potrivit ABC.

Regina a fost absentă în ultima vreme de la evenimente publice și a primit o vizită privată din partea nepotului Harry și a soției acestuia Meghan Markle.

Împliniea celor 96 de ani coincide cu Jubileul de Paltină care marchează 70 de ani de la întronizare, fiind cel mai longeviv suveran.

Cu puțin timp înaintea zilei de naștere, Buckingham Palace a publicat o nouă fotografie cu regina, încadrată de doi ponei albi, desprinși parcă din poveste, fiind celebră dragostea suveranei pentru aceste animale.

Cu acest prilej, Regina s-a transformat într-o …păpușă Barbie, notează și BBC.

Păpușa concepută de Mattel după chipul și asemănarea reginei este scoasă pe piață chiar de ziua monarhului și va face parte dintr-o colecție dedicată personalităților cu viziune și cu un impact major asupra lumii întregi.

Îmbrăcată cu o rochie de culoarea fildeşului accesorizată cu o eşarfă albastră decorată cu medalioane şi panglici miniaturale, păpuşa poartă o tiara inspirată din modelul purtat de regină în ziua căsătoriei sale.

Suverana, care împlineşte joi 96 de ani, a urcat pe tron după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea, pe 6 februarie 1952. Este monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria regatului britanic.

Păpuşa-tribut va fi comercializată în magazinele Harrods, Selfridges şi Hamleys din Londra înaintea festivităţilor prilejuite de Jubileul de Platină programate pentru începutul lunii iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *