​Trei bărbați, inculpați în cazul unei crime macabre în Hong Kong. Trupul dezmembrat al unui top-model, descoperit înainte ca ucigașii să scape de el

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fostul soţ, fostul socru şi fostul cumnat ai unei tinere top-model, ale cărei rămăşiţe au fost descoperite la Hong Kong, au fost inculpaţi luni pentru crimă, informează AFP. Trupul dezmembrat al tinerei Abby Choi au fost găsite vineri.

Abby Choi a fost dată dispărută de săptămâna trecutăFoto: PETER PARKS / AFP / Profimedia

Rămăşiţele modelului şi vedetei de social-media Abby Choi, care apăruse recent pe coperta revistei de modă L`Officiel Monaco, au fost descoperite vineri într-o casă închiriată şi pregătită special pentru ca autorii crimei să scape de cadavru, conform poliţiei.

Tânăra în vârstă de 28 de ani, urmărită de peste 100.000 de persoane pe Instagram, era dată dispărută de marţi, 21 februarie, a declarat luni procurorul la Tribunalul Municipal din Kowloon, în metropola Hong Kong.

Rămășițele tinerei, găsite în frigider și oale de gătit

Poliţia anunţase sâmbătă că a descoperit rămăşiţe în frigider şi în nişte oale de gătit, inclusiv a ceea ce pare să fie craniul victimei.

Fostul ei soţ, Alex Kwong, în vârstă de 28 de ani, precum şi tatăl şi fratele său, Kwong Kau şi, respectiv, Anthony Kwong, au apărut luni în faţa instanţei şi au fost acuzaţi de crimă. Toţi trei riscă închisoarea pe viaţă.

Fosta soacră a lui Abby Choi, Jenny Li, a fost acuzată de obstrucţionarea justiţiei prin distrugerea de probe.

În casa de la malul mării unde au fost descoperite rămăşiţele, un fierăstrău electric şi un tocător de carne au fost lăsate în urmă după ce au fost folosite pentru a tăia carnea umană, a declarat Alan Chung, un şef din cadrul poliţiei din Hong Kong.

O examinare medico-legală a descoperit o gaură în partea din spate a craniului. `Credem că victima a fost atacată în timp ce se afla în vehiculul (care a transportat-o până la casă, n.r.) şi că era deja inconştientă la sosire”, a declarat Chung reporterilor duminică seara.

Certuri din cauza banilor

Potrivit anchetatorilor, Choi avea dispute financiare legate de o proprietate de lux cu fostul ei soţ şi cu familia acestuia.

Mamă a doi copii, Choi divorţase de Kwong şi se recăsătorise cu Chris Tam, moştenitorul unei familii bogate din Hong Kong.

Fostul ei soţ a fost arestat sâmbătă pe un ponton din Hong Kong, de unde încerca să fugă din oraş cu o barcă rapidă, a precizat poliţia.

Un al cincilea suspect care are legătură cu fostul socru al victimei a fost arestat duminică, fiind acuzat că „a ajutat criminalii”.

Chung a declarat că toţi suspecţii din acest caz au fost arestaţi, dar că anchetatorii continuă să caute rămăşiţele lipsă ale modelului ucis.

Judecătoarea Peony Wong a refuzat luni eliberarea pe cauţiune a inculpaţilor şi a amânat cazul până în luna mai.

spot_imgspot_img