​Un tânăr a găsit o grenadă în balconul unui apartament din Pitești. Locatarii au fost evacuați

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un tânăr din Pitești a sunat la 112 după ce a găsit în apartamentul tatăl său, care a fost cadru militar, decedat în urmă cu mai mulţi ani, a anunţat IPG Argeș. Polițiștii au evacuat locatarii blocului și au interzis accesul în imobil .

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin (…) 112, cu privire la faptul că un tânăr a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său, fost cadru militar, dar care nu mai este în viaţă de câţiva ani. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care au luat primele măsuri şi au evacuat locatarii de la etajele 6 până la 10 şi au blocat accesul în zonă”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, au fost solicitaţi să intervină şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, echipajele specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic.

„Din primele verificări, s-a constatat că grenada este ofensivă, posibil de manevră şi a fost ridicată în condiţii de siguranţă”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase vor efectua cercetări în acest caz, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

spot_imgspot_img