4 intrebari pe care o echipa profesionista de organizare nunta ti le va adresa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Crezi ca ai ales o echipa profesionista pentru organizarea nuntii tale? Multe cupluri cred acest lucru – pana incepe procesul actual de organizare nunta. Atunci, cei doi miri isi dau seama ca ar fi trebuit sa interactioneze mai mult cu echipa respectiva si totodata sa auda mai mult de la aceasta.

Evident, organizarea unui astfel de eveniment nu se face de pe-o zi pe alta si in niciun caz nu ar trebui pur si simplu sa angajezi o echipa, sa le spui ca vrei sa se ocupe de eveniment si dupa sa nu mai fii deranjata de acestia, printre altele.

Asadar, iata care sunt 4 dintre intrebarile pe care o echipa cu adevarat profesionista ti le va adresa la prima intalnire!

Exista lucruri pe care le vrei neaparat?

Orice mireasa are propriul plan pentru ziua nuntii – pentru intreg evenimentul, de fapt. Totusi, uneori nu ti se pot indeplini toate dorintele. Astfel, o echipa de organizare nunta va fi nevoita, dupa caz, sa elimine anumite lucruri din planul tau, mai ales in cazul in care acestea nu se potrivesc cu tema sau stilul ales de tine, de exemplu.

Drept urmare, in timp ce echipa iti ofera sugestii privind anumite aspecte ale asteptarilor tale, aceasta te va intreba si daca sunt lucruri la care nu vrei sa renunti. Aceasta intrebare nu numai ca garanteaza nunta perfecta, dar raspunsurile oferite pot fi folosite ca repere de echipa pentru a compensa pentru lucrurile mai mici, dar care au fost eliminate din planificare.

Ce nu ti-a placut la nuntile la care ai fost pana acum?

Este de la sine inteles ca procesul de organizare nunta este extrem de subiectiv, mai ales pentru mireasa. Tocmai de aceea, o echipa profesionista rar iti va impune anumite lucruri doar pentru ca sunt in trend sau pentru ca ar fi mai bune decat alegerea ta.

In schimb, o echipa profi va incerca sa afle ce lucruri nu ti-au placut la alte nunti la care ai fost, pentru a fi siguri ca acestea nu apar sub nicio forma in ziua ta cea mare.

Cat de implicati te astepti sa fim?

Dupa cum a fost mentionat, fiecare mireasa are planul sau in minte – idei, dorinte, asteptari si asa mai departe. Astfel, pentru unele mirese, o echipa de organizare nunta poate fi doar un mic ajutor pentru a garanta faptul ca totul va fi in regula in ziua nuntii.

Pentru alte mirese, totusi, aceasta echipa este baza nuntii in sine si se va implica mai mult decat de ajuns, din nou pentru a garanta siguranta unui eveniment ca la carte, dupa cum s-ar spune. Desigur, trebuie sa ii comunici echipei un raspuns concret la aceasta intrebare, asta este cel mai important!

Vrei sa apelezi la anumiti furnizori in mod special?

Oricine are relatii. Astfel, este posibil ca cei doi miri sa doreasca sa apeleze la o afacere locala sau la prieteni in vederea furnizarii de anumite servicii sau produse. Drept urmare, echipa de organizare nunta iti va adresa si aceasta intrebare.

Scopul final al acesteia este evaluarea furnizorilor respectivi de catre echipa, aceasta din urma asigurandu-se ca acestia pot intr-adevar sa faca fata cererii, dar si presiunii din ziua cea mare.

In final, daca vrei o echipa care sa se implice cu adevarat in organizarea evenimentului tau, atunci trebuie neaparat sa apelezi la agentia boutique Duet Luxe. Aceasta te va astepta cu si mai multe intrebari iar, in cazul unei colaborari, poti fi sigura ca iti vor respecta dorintele, dar te vor si sfatui unde si cand este cazul, pentru organizarea unei nunti de neuitat in orice locatie din tara sau de peste hotare!

spot_imgspot_img