Apa distilata


Apa distilata este un agent de racire versatil si accesibil, care are o capacitate termica ridicata. Apa care a suferit procesul de distilare nu contine metale grele si particule nocive si, prin urmare, nu formeaza un strat de sediment in interiorul sistemului de incalzire. Utilizarea apei distilate ca agent de racire asigura buna functionare a sistemului de incalzire costisitor.

Avantaje apa distilata

Avantajele cumpararii apei distilate sunt evidente, deoarece apa distilata ofera protectie mediului si siguranta pentru sanatate. Baza apei distilate este apa simpla purificata. De asemenea, este accesibila si rentabila, are o compozitie chimic stabila, isi mentine fluiditatea initiala, are o capacitate termica ridicata. Apa distilata pentru sistemul de incalzire sau pentru uz casnic este disponibila in bidoane de 5 litri si poate fi cumparata din magazinul online danidachem.ro.

Domeniul de utilizare

Exista o multime de industrii in care poate fi utilizata apa distilata, dar, in special in stiinta si tehnologie. Cel mai adesea se regaseste in bateriile auto, in sistemele de stergatoare, precum si in sistemele de incalzire si racire ale locuintelor private. In ceea ce priveste viata, uneori acest lichid este folosit pentru acvarii, udarea plantelor etc. In plus, este un produs obisnuit in medicina, deoarece se utilizeaza pentru diluarea solutiilor si pentru injectare. De asemenea, este folosita pentru a face diferite bauturi vindecatoare. Alegerea ei pentru fabricarea diferitelor medicamente joaca un rol foarte important. 

Caracteristici 

Datorita faptului ca apa distilata este folosita pe scara larga in medicina, caracteristicile sale fizice si chimice sunt reglementate de anumite standarde. Indicatorul principal al calitatii acestui produs este absenta impuritatilor reziduale. Aceasta, la randul sau, depinde de conditiile de depozitare a lichidului, precum si de starea echipamentului tehnologic cu care este fabricata. O astfel de apa poate avea grade diferite de purificare. De exemplu, in medicina, este permisa utilizarea exclusiva a apei distilate fara pirogen. Particularitatea sa consta in faptul ca, este lipsita de aditivi pirogenici – substante cu origine animala sau bacteriana. Diferenta dintre apa distilata si cea potabila de la robinet, este absenta sarurilor minerale si a oligoelementelor care sunt utile pentru corpul uman. Prin urmare, nu este potrivita pentru baut, dar serveste ca un solvent excelent in diverse scopuri medicale sau de cercetare.

Categorii de consumatori

Apa distilata este utilizata de patru categorii principale de consumatori. Primii si cei mai multi dintre acestia sunt proprietarii de masini. Apa distilata poate fi turnata in stergatoare si este folosita si ca electrolit de baterie. Cea de-a doua categorie o reprezinta proprietarii de case private, folosind apa distilata in sistemele de incalzire care nu pot functiona corespunzator fara acest lichid. Al treilea grup este reprezentata de proprietarii de centre foto. Ideea este ca apa distilata este utilizata aici ca diluant pentru reactii chimice, care sunt necesare pentru imprimarea color de inalta calitate. Toti ceilalti consumatori, inclusiv cei privati, fac parte din al patrulea grup. 

Apa distilata – De unde sa o cumperi

Cu o astfel de intrebare se confrunta persoanele care nu au achizitionat pana acum apa distilata. Apa distilata poate fi cumparata din magazinul online danidachem.ro, aceasta fiind ambalata in bidoane de 5 litri, fiind destinata utilizatorilor casnici, medicali, auto etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *