Ce trebuie să înveți pentru a intra cu brio la UMF CAROL DAVILA

Ce trebuie să înveți pentru a intra cu brio la UMF CAROL DAVILA

UMF CAROL DAVILA este considerată una dintre cele mai de calitate universități din lume, datorită muncii cadrelor didactic calificate, o varietate de programe de studiu în limba engleză și chiar franceză, taxe de școlarizare relativ mici și disponibilitatea programelor de burse pentru studenții eminenți. În plus, solicitanții străini au toate șansele de a primi o educație ci bursă la universitate, dar supusă unor performanțe academice excelente.

Ce ar trebui să facă un elev pentru a intra cu brio la UMF CAROL DAVILA?

Dacă copilul tău este ferm convins că profesia de medic este vocația sa, ajută-l să-și realizeze visul. Admiterea la UMF CAROL DAVILA nu este o sarcină ușoară, dar se poate. Principalul lucru este să înceapă pregătirea la timp și să găsească formatul potrivit pentru cursuri. Lecțiile suplimentare la școală adesea nu dau rezultatul scontat. Există profesori care oferă cursuri de chimie și biologie pentru pregătirea admiterii la facultatea de medicină. Totuși, noi îți recomandăm să alegi câteva culegeri de admitere Medicină și să te pregătești cu foarte mare seriozitate.

Cursurile online cu un profesor sunt potrivite pentru solicitanții din orice regiune a țării în care există acces la internet. Lecțiile video se țin o dată pe săptămână. Poți pune întrebări profesorului și poți obține răspunsuri la acestea în chat în timpul lecției. Pentru asimilarea cu succes a informațiilor, elevii trebuie să-și finalizeze temele. Indiferent de formatul orelor, sunt presupuse teme zilnice, și aceasta este singura modalitate de a studia materialul necesar pentru admitere, de a consolida cunoștințele, de a practica abilități de rezolvare a problemelor și de a formula în mod competent răspunsuri la întrebări. Profesorul verifică imediat materialele de la elevi și oferă întotdeauna feedback, sortând greșelile.

Abordare individuală

Particularitatea cursurilor de pregătire este că profesorul dezvoltă un program de lecție pentru fiecare viitor student. Nivelul cunoștințelor este determinat de rezultatele testării. Temele pentru munca independentă sunt, de asemenea, formate individual, în funcție de dinamica progresului elevului. Această abordare îți permite să corectezi în timp programul compilat.

Forme convenabile de pregătire

Lecțiile online sunt o oportunitate excelentă de pregătire calitativă pentru admiterea la UMF CAROL DAVILA. Solicitanții pot folosi și formatul online. Datorită învățării la distanță, nu trebuie să pierzi timpul pe drum. Pe lângă costul accesibil al orelor de chimie și biologie, poți beneficia și de un număr mare de manuale care pot fi descărcate gratuit de pe site-uri și utilizate în procesul de învățare. Cursurile de pregătire pentru admiterea la universitățile medicale sunt conduse de un profesor în științe biologice. Astfel, vei intra cu brio la UMF CAROL DAVILA.  

Testele de altădată te vor ajuta

Întoarce-te la cărțile cu teste, întrebări și răspunsuri, cum ar fi culegerile de pe culegeriadmitere.ro. Acestea conțin întrebări de testare cu opțiuni de răspuns sugerate (de la 4 la 5 cu una sau mai multe opțiuni corecte). Există întotdeauna cel puțin un răspuns corect și ar trebui să marchezi întotdeauna toate opțiunile de răspuns corecte (cel puțin o discrepanță implică un scor de zero pentru întreaga întrebare)

Nu există întrebări care să nu aibă cel puțin o opțiune corectă

Fiecare dintre aceste cărți conține de la 800 la 1500 de teste cu opțiunea corectă marcată. Oamenii cu experiență spun că, dacă le faci pe toate, atunci nu este nevoie de nimic altceva pentru admiterea cu brio la UMF CAROL DAVILA. Iar profesorul de fizică cu care faci pregătire îți va spune că întrebările la examen vor coincide într-o proporție de 95% cu acele modele. Diferența de 5% este dată de erorile din setul tehnic de sarcini pentru test și eliminarea greșelilor de tipare din codul sursă.

Cursuri pregătitoare la UMF CAROL DAVILA

Astfel de cursuri nu există în fiecare facultate și nici întrebări care să fie publicate peste tot. De asemenea, diferă în ceea ce privește durata și numărul de ore. Acestea sunt împărțite în cursuri de seară, weekend și electronice. Cursurile de seară se desfășoară într-un auditoriu mare, unde se citesc materiale despre un anumit subiect și uneori se tratează probleme de model. 

Test de biologie

Sarcinile necesită cunoștințe mai profunde decât cele obținute într-un liceu obișnuit. Ar trebui acordată atenție terminologiei, traducerii numelor părților individuale ale corpului, organelor și numele acestora. Sarcinile de genetică sunt rezolvate fără un calculator. O analiză preliminară a modelului de întrebări va îmbunătăți cu siguranță rezultatul final.

Test de chimie

Va trebui să cunoști denumirea originală a unor compuși chimici. Rezolvarea problemelor are loc fără un calculator, se acordă atenție tabelului periodic. Pentru elementele principale, trebuie să cunoști elementul și masa pe de rost.

Test de fizică

Temele sunt împărțite în două tipuri: cunoașterea definițiilor și rezolvarea problemelor. Calculatorul este interzis. Orice tabele cu formule sunt excluse. Trebuie să știi totul pe de rost. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *