Litere volumetrice și casete luminoase


Pentru a reuși să-ți menții poziția pe piața pe care activezi, folosește-te de multă promovare. Comandă litere volumetrice și casete luminoase de la cbrmarketing.ro.

Litere volumetrice – la ce folosesc?

Literele volumetrice pot fi folosite atât indoor cât și outdoor. Acestea te ajută să fii mlut mai vizibil și chiar de la distanțe medii și mari.

Le poți utiliza, de asemenea, atunci când ai o petrecere. De exemplu la o nuntă poți scrie numele mirilor sau/și a nașilor și le poți pune în spatele prezidiului sau la intrare lângă candy bar. Cu siguranță vor avea un efect wow asupra invitaților.

Folosite la botezul copilului de asemenea vor fi foarte faine, mai ales în fotografii sau filmări. Scrie numele copilului tă folosind aceste litere volumetrice și poziționează-l într-un loc în care invitații pot face fotografii cu acestea. Vor fi cu siguranță amintiri de pus în ramă.

La petrecerea de majorat de asemenea sunt foarte drăguțe, pentru a evidenția numele sărbătoritului. Toată viața va admira fotografiile în care vor apărea acele litere volumetrice cu numele său.

Folosite în scopul promovării, acestea te ajută ca de fiecare dată când cineva trece pe lângă ele, să citească numele companiei tale, chiar și în gând. Poziționate la intrarea în sediul firmei tale, acestea îi va ajuta pe cei care te caută să te găsească mult mai ușor și de la distanță. 

Casete luminoase de la cbrmarketing.ro

Aceste casete luminoase sunt utilizate cu preponderență pentru a-ți face reclamă și noaptea. 

Casetele luminoase pot fi confecționate din următoarele materiale:

1.Casete luminoase cu fața din plexiglas

2.Casete luminoase cu fața din backlit

3.Casete luminoase alucobond decupate CNC

Deși pot fi folosite și în interior, acestea sunt folosite mai adesea în exterior. Pentru că sunt luminoase, așa cum le spune și numele, aceste casete luminoase pot ghida clienții noaptea. Numele companiei tale va fi vizibil de la distanță și va putea fi folosit de către trecători chiar și ca punct de reper.

Literele volumetrice și casetele luminoase sunt utilizate cu scopul de a promova o companie sau un serviciu. Acestea se pot monta atât în interior, cât și în exterior și vor putea fi observate cu ușurință.

Vor capta atenția potențialilor clienți și chiar vor ajuta în semnarea câtorva contracte. Bineînțeles dacă designul va fi suficient de persuasiv. 

Cei de la cbrmarketing.ro îți pot face o super ofertă astfel tu își poți comanda ambele variante de reclamă : litere volumetrice și casete luminoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *