Velopa | Cel mai uşor mod de a comanda anvelope online


            Alegerea unor anvelope potrivite pentru maşina ta poate părea o sarcină destul de simplă, însă atunci când eşti pus în faţa tuturor opţiunilor disponibile, lucrurile devin, brusc, foarte complicate. Pe lângă dimensiunile acestora (spre exemplu anvelope 205 55 r16), care trebuie urmărite pentru a asigura compatibilitate perfectă cu maşina, dar şi pentru a te feri de probleme legale, precum cele care ţin de asigurare sau ITP, se mai adaugă o groază de alte aspecte pe care trebuie să le iei în considerare.

            Ca să începem cu ce este adesea cel mai deranjant, să vorbim despre preţ în raport cu calitatea oferită. Chiar dacă foarte multe service-uri auto îţi pot pune la dispoziţie un model decent, care acoperă nevoile marii majorităţi a şoferilor, acestea nu sunt întotdeauna originale sau noi, însă preţul la care îţi sunt vândute le recomandă drept anvelope cel puţin din gama de mijloc. Dacă eşti un pasionat de maşini, care cunoaşte cum să facă diferenţa între un produs de calitate şi unul care doar o pretinde, probabil că nu vei fi prada unor astfel de scamatorii, însă şi cei mai puţin pricepuţi merită aceeaşi şansă.

Cum să alegi înţelept

            Velopa este site-ul cu cea mai mare gamă de anvelope, 100% originale, atât premium, cât şi low cost/ de buget. Ce îl face diferit de restul şi util atât pentru cunoscători, cât şi pentru cei care abia acum încep să înveţe? În primul rând faptul că este singurul site care oferă livrare gratuită şi rapidă prin Sameday, la toate comenzile, în orice colţ al ţării te-ai afla.

            Dacă ştii deja exact ce ai nevoie să cumperi, munca ta de a căuta printre pagini întregi de modele şi dimensiuni, este uşurată la maximum aici. Folosind search function de pe homepage, te bucuri de cel mai simplu mod posibil de a cumpăra anvelopele ideale. Spre exemplu, este suficient chiar şi să tastezi „anvelope iarna” şi vei fi automat condus către toate anvelopele disponibile, care se încadrează în termenii căutării tale.

            După cum spuneam anterior, chiar şi cei mai puţin pricepuţi merită şansa de a achiziţiona anvelopele potrivite, care să nu fie second hand sau reşapate şi vândute la preţuri exorbitante. Velopa lucrează, de asemenea, cu experţi în acest domeniu, care sunt disponibili în fiecare zi pentru a sfătuii clienţii care au nevoie de ajutor.

Ce mai poţi căuta pentru a alege anvelopele perfecte

            Un expert te poate îndruma chiar şi cum să faci cea mai bună alegere în funcţie de stilul tău de şofat. Pentru un stil sportiv vei avea nevoie de anvelope care asigură o mai bună manevrabilitate, stabilitate şi distanţă scurtă de frânare, iar pentru un stil liniştit, poţi opta pentru unele cu rezistenţă redusă la rulare, care oferă un consum scăzut de carburant şi randament kilometric excelent.

            Chiar şi confortul poate fi sporit, alegând anvelope cu o bună absorbţie a şocurilor provocate de denivelări şi un nivel redus de zgomot. Nu mai sta pe gânduri şi fugi să te informezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *