Afla cum poti beneficia la maxim de pe urma unor servicii de contabilitate!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Atunci cand cumperi un produs, realizezi un adevarat market research inainte de a-l achizitiona pentru a te asigura de faptul ca acesta este o investitie buna. In acelasi timp, dupa achizitionare, mai ales in cazul gadget-urilor sau dispozitivelor smart, te indrepti tot catre internet pentru a afla cum poti folosi produsul la capacitate maxima.

Ei bine, acelasi lucru ar trebui sa se aplice si la serviciile la care apelezi. De multe ori, oamenii se multumesc cu ceea ce li se ofera, nestiind ca, de foarte multe ori, ar putea obtine mai mult – sau, mai bine spus, sa beneficieze la maxim de anumite servicii.

Articolul de astazi are ca tinta servicii de contabilitate – iata cum poti beneficia de acestea la maxim!

Intra in contact cu reteaua lor de parteneri

O firma ce ofera servicii de contabilitate colaboreaza, de obicei, cu bancheri, avocati si in general, au la dispozitie o retea de profesionisti in anumite domenii. Desigur, firmei nu ii este interzis sa iti faca cunostinta tie, clientul lor, cu anumit profesionisti.

Asadar, in cazul in care mentioneaza ca au apelat la un avocat specializat pentru a-ti rezolva o anumita problema, poti pune un plus deasupra unor servicii de contabilitate daca ceri sa te intalnesti cu avocatul respectiv.

Cere-le sfaturi pentru afacerea ta

Foarte multi antreprenori au o idee gresita despre modul in care functioneaza o firma de contabilitate. Acestia cred ca o astfel de firma se ocupa, pur si simplu, doar de partea fiscala a afacerii – de rapoarte, cifre si asa mai departe.

Totusi, o astfel de firma iti poate oferi si sfaturi care pot fi esentiale pentru dezvoltarea afacerii tale. Ba chiar mai mult decat atat, sfaturile si recomandarile ar trebui incluse in pachetul de servicii de contabilitate.

Pe scurt, nu iti fie frica sa ceri un sfat, o parere, sau chiar o colaborare mai intensa pentru a asigura bunastarea proiectului tau.

Pastreaza legatura cu firma ta de contabilitate

Totodata, exista si antreprenori care cred ca trebuie sa interactioneze cu o firma de contabilitate doar atunci cand este perioada completarii taxelor sau in timpul altor perioade de natura fiscala. Pentru a beneficia la maxim de servicii de contabilitate, ar trebui sa interactionezi cu firma cel putin o data pe luna.

Intalnirea lunara poate avea ca motiv chiar si o singura intrebare – anume, cum imi pot imbunatati afacerea din punct de vedere fisca;? In functie de pachetul de servicii ales, firma de contabilitate ar trebui sa te poata ajuta.

Nu te baza in intregime pe contabili

Aici, ideea ar fi sa nu te astepti sa fii educat in ale contabilitatii de catre firma ta. Chiar daca acestia din urma ar trebui sa iti ofere explicatii privind rapoartele si statisticile, tu tot ar trebui sa depui putin efort pentru a intelege mai bine aspectele fiscale ale afacerii tale.

In cazul in care esti la inceput de drum, vrei sa afli lucruri noi si vrei sa colaborezi cu o firma de top, contacteaza-i acum pe cei de la Keez. Acestia vin cu pachete concepute special pentru toate tipurile de afaceri, dar si cu sfaturi, opinii, pareri!

spot_imgspot_img