Aparatorile de patut se regasesc de acum si pe Ilbambino.ro

Aparatorile de patut se regasesc de acum si pe Ilbambino.ro

Aparatorile de patut sunt accesoriile care folosesc daca sunt atasate grilajelor de la patutul bebelusilor. Ilbambino.ro dispune de acum si de aceste produse, pentru ca parintii care doresc sa isi protejeze bebelusii sa le poata oferi protectie si atunci cand bebelusii se afla in patut. Zecile de modele de aparatori de patut nou introduse asigura orice necesitate si preferinta cand vine vorba de protejarea micutului fata de lovirile accidentale de grilajele laterale ale patutului. Miscarile bebelusului vor fi sigure, el putand atinge numai aceste aparatori moi, nicidecum fierul, plasticul sau lemnul de la patut.

Gata cu improvizatiile! Acum, bebelusul va intalni numai moliciune si culoare in jurul sau, si nu se va putea lovi nici daca ar incerca. Aparatorile laterale au bureti grosi (mai bine spus, vata speciala) si culori care bucura copilul sau il face sa rada. Asadar, atat protectia cat si buna dispozitie sunt asigurate!

Aparatorile pentru patutul de bebe de la Ilbambino.ro sunt mai mult decat simple accesorii

Aparatorile pentru patutul de bebe sunt produse de aceiasi producatori recunoscuti international de la care se provin si alte accesorii de calitate, inclusiv patuturi de copii. Asadar, acestea nu pot fi considerate simple produse care par a fi in plus, ci capata importanta prin faptul ca dispun de atat de multe calitati. Iata caracteristicile lor:

? Modelele lor constau in flori sau mici animale si pot fi ori discrete, ori colorate viu

? Aceste aparatoarele laterale sunt in forma de L sau de U (forma de L acopera o lungime si o latime de patut, iar forma de U acopera o lungime si doua latimi de patut)

? Sistemul lor de prindere este reprezentat de snururi dispuse sus si jos, pentru o fixare buna pe grilaj

? Umplutura din tesatura lor este formata din vata antialergica de 2-3 cm grosime

? Captuseala acestora din fibre ultrafine ofera o senzatie de piele a mamei, una matasoasa si calda

? Orice aparatoare de patut pentru copii se spala si se calca usor

? Vopselele folosite nu sunt toxice absolut deloc

Aparatoarea de patut asigura somnul linistit al celor mici si exprima iubirea parintilor lor

Acum este cunoscut faptul ca aparatorile de patut pentru bebe de pe Ilbambino.ro au multe modele si sunt variate ca forma si ca materiale. Aparatoarea de patut pentru copii este accesoriul care, pana la urma, ajuta bebelusul sa doarma mai lin, fara sa se mai loveasca, sa se mai trezeasca, sa se mai fereasca. Iar inca un model in plus de animalut si inca o culoare in plus de fundal nu il face decat si mai fericit decat este.

Iar parintii vor sti ca si faptul ca pun la patutul puiului lor aparatori laterale este o expresie a grijii pentru integritatea lui corporala. De asemenea, este si dovada preocuparii pentru sanatatea lui (pentru ca totul este non-toxic la aceste produse). Noile aparatori de patut de bebe din oferta Ilbambino.ro isi dovedesc utilitatea si sunt frumoase, aspectuoase, deci sunt accesorii care merita achizitionate si folosite!

Compania care detine magazinul online Ilbambino.ro poate fi contactata prin e-mail, la adresa office@ilbambino.ro, de asemenea poate fi apelata la numerele 0746.32.032 si 0732.754.171.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *