De luni, Politia Capitalei poate fi contactata si online la id-ul dgpmb01

De luni, Politia Capitalei poate fi contactata si online la id-ul dgpmb01

Dupa modelul fostului ministrul al Muncii, Paul Pacuraru, pentru care “messengerul este un deliciu”, politistii bucuresteni vor avea un “id de mess” prin care vor sta de vorba cu locuitorii Capitalei.

Politia Capitalei va lansa, luni, proiectul “zona messenger”, pe site-ul oficial, prin care va raspunde la intrebari utilitare adresate de bucuresteni, anuntat duminica purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, potrivit NewsIn.

Proiectul se afla, deocamdata, in faza de experiment si va functiona doar cateva ore pe zi. Ciocan a mai precizat ca, prin acest proiect, Politia Capitalei va raspunde in timp real intrebarilor adresate de bucuresteni in legatura cu actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarma sau adrese ale sectiilor de politie etc. Sistemul va functiona prin Yahoo! Messenger, iar id-ul Politiei Capitalei va fi “dgpmb01”. Dupa ce proiectul va trece de perioada experimentala, Politia Capitalei va angaja personal care sa raspunda in permanenta la intrebarile cetatenilor.

Pe vremea cand era ministrul Muncii, Paul Pacuraru si-a facut public id-ul de messenger pentru a afla direct de la sursa problemele cu care se confrunta oamenii. Printre incurajari si injuraturi si pentru ca primea sute de mesaje zilnic, fostul ministru isi luase si trei ajutoare, care ii gestionau activitatea, atunci cand acesta era ocupat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *