NoudinNou.ro dispune de laptopuri second hand la preturi mici

NoudinNou.ro dispune de laptopuri second hand la preturi mici

NoudinNou.ro este magazinul online care comercializeaza aparate second hand, precum: laptopuri, calculatoare, componente ale calculatoarelor si laptopurilor, accesorii, monitoare si multe altele. In cadrul acestei platforme online http://noudinnou.ro/laptopuri-second-hand/ clientii si viitorii clienti vor gasi aceste aparate de ultima generatie produse de brand-uri recunoscute mondial, cele care sunt de calitate superioara, dintre care fac parte si: DELL, Lenovo, HP si altele.

Magazinul online http://noudinnou.ro/ dispune de laptopuri second hand si refurbished la preturi avantajoase. Clientii si viitorii clienti trebuie sa stie faptul ca acest magazin aduce produsele din UE, iar specialistii IT incep sa le faca acestora modificari, facandu-le astfel mai performate si mai aspectuoase, urmand ca dupa finalizarea acestui proces sa le ofere la preturi mult mai avantajoase si accesibile oricui. Astfel se intampla si cu laptopurile second hand si refurbished pe care le pun la vanzare in cadrul site-ului, ceea ce inseamna ca va puteti baza pe calitatea acestora.

In cazul in care va doriti un laptop de uz general ieftin, atunci varianta ideala este achizitionarea unuia din cadrul magazinului online NoudinNou.ro. Preturi mici si produse care functioneaza ca noi, astfel poate fi descris Nou din Nou.

Laptopurile second hand si refurbished de care Nou din Nou dispune sunt conform asteptarilor dumneavoastra pe care le aveti in legatura cu calitatea acestora. Nou din Nou reuseste sa impace nevoie clientilor sai de costuri reduse cu calitatea superioara a acestor aparate, care au devenit indispensabile in ziua de azi.

Care sunt laptopurile second hand pe care le puteti achizitiona din cadrul magazinului online NoudinNou.ro?

In cadrul site-ului NoudinNou.ro veti regasi mai multe tipuri de laptopuri second hand si refurbished, toate acestea trecand testele pe care specialistii IT le fac inainte de a le pune la vanzare.

Iata cateva dintre aceste laptopuri de calitate superioara:
? Laptop DELL latitude 6220 ? la fel ca toate laptopurile de care Nou din Nou dispune, acesta a trecut printr-o revizie si prin anumite teste realizate de catre specialistii IT inainte de comercializare. Acesta este dotat cu: procesor Intel i3-2330M, doua nuclee si multe altele, avand o memorie de 4 GB SODIMM DDR3. In plus, acest laptop second hand se bucura si de o reducere de 14% in aceasta perioada
? Laptop Lenovo X220 ? si acesta se bucura de o reducere de pret de 4%, iar dotarile il aduc la stadiul de aparat de ultima generatie, fiind un model extracompact, acest lucru facandu-l extrem de portabil. Dotarile de care dispune sunt: audio on board, microfon, video IntelHD 3000, difuzoare stereo integrate si webcam. De asemenea, acest laptop second hand dispune de un modul de bluetooth on board care ii va ajuta pe cei care va va ajuta sa va interconectati cu alte dispozitive mult mai usor

Pentru a vizualiza si alte modele de laptopuri secon hand si refurbished accesati site-ul oficial NoudinNou.ro.

Achizitionati un laptop second hand si va bucurati de transport gratuit

Dat fiind faptul ca toate laptopurile second hand si refurbished depasesc suma de 199 Ron, va veti bucura de transport gratuit pe care NoudinNou.ro il ofera.

Transportul se realizeaza oriunde in Romania in conditii ideale!

Daca aveti intrebari, nelamuriri etc. nu ezitati sa ii contactati pe cei din echipa Nou din Nou la numarul de telefon: 0725 555 525 sau pe adresa de e-mail: contact@noudinnou.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *