Saltelele Pocket Spring de la BellaNotte sunt reduse acum cu 32%!

Saltelele Pocket Spring de la BellaNotte sunt reduse acum cu 32%!

Saltelele care au revolutionat somnul sunt saltelele Pocket Spring care ofera extraordinar de multe avantaje in comparatie cu alte modele de saltele existente pe piata. In primul rand, toate saltelele Pocket Spring de la BellaNotte.ro sunt construite din arcuri impachetate individual, lucru care le ajuta sa se adapteze perfect in functie de forma fiecarei persoane in parte, reducant astfel punctele de presiune si oferint un confort mult mai ridicat si mult mai relaxant.
Cateva dintre propietatilor saltelelor Pocket Spring din magazinul online BellaNotte

Grosimea arcurilor

Saltelele Pocket Spring cu un numar mic de arcuri impachetate individual sunt mult mai rigide in comparatie cu cele cu numar foarte mare de arcuri. Cu cat arcurile sunt mai subtiri, cu atat salteaua este mai confortabila. Persoanele cu un plus de greutate sunt sfatuite sa aleaga saltelele Pocket Spring care contin un numar mare arcuri, pentru ca greutatea persoanei va fi imparatita pe un numar mai mare de arcuri, lucru care va duce la un confort marit.

Numarul arcurilor

Saltelele Pocket Spring cu dimensiunea de 150X200 cm contin intre 600 si 2000 de arcuri impachetate individual. Saltelele Pocket Spring cu unu numar de arcuri se adapteaza mult mai bine formei corpului, deoarece diametrul arcurilor este unul mult mai mic.

Invelisul patului de arcuri

Acesta este aspectul care face diferenta dintre o saltea Pocket Spring extraordinara si una normala. Pentru o saltea Pocket Spring de cea mai buna calitate este necesar sa cumparati saltele cu arcurile invelite intr-un strat de spuma.
Mari reduceri la BellaNotte la saltelele Pocket Spring
In aceasta primavara, pe site-ul magazinului de saltele de pat BellaNotte, gasiti reduceri de 32% la saltelele Pocket Spring. Pentru a vedea toate modelele de saltele de la BellaNotte, trebuie sa intrati pe site-ul www.bellanotte.ro si de acolo totul este foarte simplu. BellaNotte produce de peste 10 ani saltele de pat la cele mai inalte standarde de calitate. In plus, puteti testa orice saltea timp de 30 de zile si daca nu sunteti multumiti primiti banii inapoi. Garantia pe care o ofera BellaNotte la saltelele Pocket Spring este de 5 ani. Pentru alegerea saltelei pocket spring potrivite, puteti apela cu incredere la serviciul de consiliere si asistenta de specialitate BellaNotte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *