Sejurul de vis in Creta este oferit de Karpaten.ro

Sejurul de vis in Creta este oferit de Karpaten.ro

Pe ultima suta de metri a sezonului estival trebuie sa va achizitionati un sejur in Creta, pentru ca aveti nevoie de, cel putin, o saptamana in care sa va relaxati, sa uitati de problemele profesionale, sa va bucurati de soare, de mare si de nisipul fin. Convinsi?

Grecia este o destinatie de vis si este tot mai des aleasa de catre romani, insa exista anumite locuri pe care oricine trebuie sa le viziteze odata in viata, printre acestea se numara Creta. Daca va doriti mai mult decat o simpla vacanta, Creta este destinatia ideala, destinatia de vis pentru ca detine peisaje superbe, plaje luxuriante, locuri pline de mister si multe altele. Un sejur in Creta, dupa un an plin de activitati si probleme, va fi solutia idilica de a va relaxa!

Karpaten.ro este o agentie de turism aleasa de catre 21000 de turisti romani si 137500 de turisti straini, avand 20 de ani de activitate. Karpaten.ro le pune romanilor la dispozitie o varietate de posibilitati de a calatori in Grecia, Bulgaria, Cipru, Dubai si multe alte destinatii de top. In acest sfarsit de sezon estival Karpaten.ro va pune la oferte in Creta de nerefuzat.

Toate sejurile in Creta oferite de catre Karpaten.ro au incluse: cazarea si zborul, pentru detalii accesati site-ul oficial Karpaten.ro.

Vacanta in Creta ? momentele de neuitat intr-o destinatie de vis

Iata cateva detalii despre vacanta dumneavoastra in Creta:

? Chiar daca piscina hotelului este luxurianta trebuie sa vizite plajele unice de care dispune Creta, una dintre aceasta este plaja cu nisip roz, aceasta este o adevarata curiozitate a naturii care trebuie savurata de catre toti turistii care ajung in aceasta destinatie. O alta plaja deosebita este plaja cu palmieri de la Vai, acesta fiind una dintre putinele plaje din Europa in care se regasesc impunatorii palmieri

? Hotelurile sunt ingrijite, astfel cazarea in Creta devine placuta. Este timpul sa va bucurati de preturi avamtajoase si sa va achizitionati un sejur in Creta oferit de Karpaten.ro. Alegand Karpaten.ro veti beneficia de conditii optime de cazare, de cele mai bune hoteluri si puteti opta si pentru demipensiune.

? Misterele Cretei necesita descoperite, insa pentru acest lucru va trebui sa fiti in continua miscare. Plimbandu-va veti descoperi superbele peisaje si misterele Cretei, dar si adevaratul spirit grecesc

Investiti in calatorii, investiti in amintiri, investiti intr-o vacanta in Creta! Pe ultima suta de metri inca puteti beneficia de preturi avantajoase!

Sejurul in Creta incepe printr-un simplu click

Este simplu sa va achizitionati vacanta de vis in Creta! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul oficial si sa va alegeti unul dintre hotelurile puse la dispozitia dumneavoastra. In cadrul acestui site veti regasi toate detaliile despre sejurul din Creta!

De asemenea, echipa Karpaten poate fi contactata pe e-mail la adresa: rezervari@karpaten.ro sau la numarul de telefon: 021 9448, programul fiind de Luni pana Vineri intre orele 9 si 19 si Sambata intre orele 10 si 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *