ANGAJATORI DE TOP 2017. 12 din cele mai dorite 20 de firme, prezente la cel mai mare targ de cariera din Capitala. LISTA COMPANIILOR

ANGAJATORI DE TOP 2017.?Angajatorii romani raporteaza perspective bune de angajare pentru intervalul ianuarie – martie 2017. Astfel, 19% dintre ei anticipeaza o crestere a numarului total de angajati, arata studiul ManpowerGroup privind perspectivele fortei de munca in Romania. In regiunea Bucuresti si Ilfov, angajatorii raporteaza o previziune de +9%.
La aceasta editie, au confirmat deja prezenta 100 de companii care ofera 5.000 de joburi in diverse domenii de activitate.
ANGAJATORI DE TOP 2017.?12 companii din top 20 cei mai doriti angajatori din Romania (conform raportului Catalyst Solutions “Cei mai doriti angajatori 2016”) si-au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti. Printre acestea se numara Oracle, Microsoft, IBM, Vodafone Romania, HP, Coca-Cola HBC, Group Renault Romania, P&G, EY, BCR, Accenture sau Deloitte.

ANGAJATORI DE TOP 2017.?La aceasta editie sunt si companii care participa pentru prima oara la eveniment, precum Credit Europe Bank si Bancpost (domeniul bancar) sau Kellogs (FMCG).
LISTA COMPLETĂ A FIRMELOR PARTICIPANTE LA ANGAJATORI DE TOP 2017 POATE FI CONSULTATĂ AICI.?
loading…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *