Gigi Becali, despre lista de la Bruxelles: Dosarele mele nu erau de mare coruptie. Voi face un partid VIDEO

“Ai pus punctul pe i. Ei cereau sa vada stadiul proceselor pentru marea coruptie. Marea coruptie eram eu. Eu am fost condamnat in trei dosare, deci am fost achitat in trei dosare. Dosarele nu erau de mare coruptie. Unul era pentru sechestrare de persoane, unul pentru premiere de sportivi si unul cu schimb de terenuri, 800.000 de dolari prejudiciu.Eu am fost achitat in toate trei dosarele in 2012 mai si in 2011. Deci eu, in noiembrie 2012, eram achitat de catre Inalta Curte. Pentru ce trebuia mai ceara explicatii despre mine, cand Becali era achitat public”, a declarat Becali la Romania TV.

Omul de afaceri considera ca nimic din ce s-a intamplat in mandatul lui Basescu nu avea nimeni curaj sa faca ceva fara sa se ia de la el aprobarea. “Basescu a fost un conducator puternic . Basescu? nu a fost un gainar. El a aprobat o hotarare in CSAT si au cazut in groapa lor. Le-a fost frica de el, dar nu Coldea, ca era mana in mana cu el, dar sunt alti generali de la SRI care taceau. Si a mai fost Codruta pe care o admir. Tu iti dai seama sa stai in mizerie sa nu te murdaresti?

Kovesi nu s-a murdarit financiar
“E adevarat ca a cazut si ea putin intr-o panta a puterii si a permis abuzuri. Il are pe Amariei,Ggherman care fac abuzuri ca stiu eu ca Amariei ia detinuti de drept comun pe care ii pune sa faca denunturi impotriva oamenilor politici. Despre Ploiesti nu vorbim. Acolo intrece orice masura. Onea si cu Zdreanta, ca trebuie sa ii mai dam si asa, cu ghimileme, dar ala nu ca e zdreanta, e super zdreanta. Asta este greseala ei, are si ea greseala ei, dar are meritul ca nu s-a manjit stand intre ei. Aia se duceau la soric, dar ea dosarele mai departe, isi facea meseria. Latul facut de Baescu l-a tinut codruta si cand a venit vremea au cazut in latul pe care ei l-au facut si groapa pe care au sapat-o ei a tot acoperit-o codruta si cand a dat drumul la groapa au cazut toti in ea. Asta s-a intamplat.

Crezi ca aia de la Bruxelles altceva nu aveau de facut. Eram eu marea coruptie si cu Bradisteanu cel mai mare chirurg din Europa. Livia Stanciu si Ionut Matei este complet de executie. Ei acolo m-au ghilotinat, in completul asta.Apostu a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *