Ponor, despre candidatura pe listele PSD Constanta: Sunt propusa, maine dimineata voi da un raspuns pozitiv sau negativ

Gimnasta Catalina Ponor, despre care purtatorul de cuvant al PSD Constanta, deputatul Mircea Titus Dobre a spus ca va candida la alegerile parlamentare din acest an pe lista filialei, a scris intr-un mesaj ca “este propusa pe lista” si ca si-ar dori ca cei care comenteaza “urat” pe pagina sa de Facebook sa se abtina pana vineri dimineata, cand va da un raspuns “pozitiv sau negativ”.
“Legat de ceea ce s-a scris in presa, atata timp cat eu nu am dat nicio declaratie oficiala daca voi candida sau nu, mi-as dori ca cei care comentati urat pe pagina mea sa va abtineti pana maine dimineata (n.r. – vineri dimineata), cand voi da un raspuns pozitiv sau negativ. Sunt propusa pe lista, insa nu am dat inca niciun raspuns in legatura cu asta. Maine va sti toata lumea daca voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Multumesc pentru intelegere”, a scris Catalina Ponor, joi seara, intr-un mesaj pe Facebook.
In cursul zilei de joi, purtatorul de cuvant al PSD Constanta, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat pentru News.ro ca gimnasta va candida la alegerile parlamentare din acest an din partea PSD Constanta, urmand sa ocupe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputatilor.
Purtatorul de cuvant al PSD Constanta a mai afirmat ca filiala constanteana a partidului ramane consecventa ideii de a promova personalitati ale sportului in politica, astfel ca, dupa ce lista pentru Consiliul Local Municipal Constanta a fost deschisa de catre campionul olimpic la inot Razvan Florea, acum campioana olimpica la gimnastica se va afla pe listele pentru Parlament.
Dobre nu a dorit sa mai dea alte nume de persoane care vor candida la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *