Care sunt cele mai eficiente plante in tratamentele antivirale si pentru imunitate


Un tratament antiviral natural se dovedeste cea mai buna solutie in lupta contra infectiilor respiratorii aparute in timpul sezonului rece, sau in oricare alta perioada a anului. In sensul acesta, sunt recomandate combinatiile de plante, alese de fitoterapeuti cu experienta, care stiu exact cantitatea in care ar trebui sa combine plantele si uleiurile esentiale pentru a obtine cele mai eficiente efecte.

De asemenea, pentru ca organismul sa lupte eficient cu virusurile si atacurile exterioare, sunt recomandate tratamente imunitate naturale, acestea reprezentand obiectul de studiu al unui numar mare de specialisti din sanatate. Imunitatea ajuta la lupta contra virusurilor si bacteriilor sau pentru protectia organismului contra a numerosi dauntatori. De aceea, este foarte important sa fie alese cele mai bune astfel de tratamente, care au efecte benefice majore asupra organismului.

Echinacea – antibiotic natural

Echinacea este o planta recunoscuta pentru proprietatile sale de antibiotic natural. Aceste proprietati se refera la cresterea imunitatii si la intarirea eficienta a organismului. Echinacea ajuta organismul in lupta contra infectiilor ajutand la regenerarea sa profunda. Cel mai comun mod prin care poate fi utilizata echinacea este ceaiul. Acesta se va consuma respectand instructiunile prezente pe pachet. Are un gust savuros si este usor aromat. De asemenea, echinacea poate fi consumata si in alte forme, cum ar fi tincturile, rolul sau in organism ramanan acelasi.

Macese – o sursa importanta de vitamina C si flavonoizi

Deoarece sunt foarte bogate in antioxidanti naturali, macesele sunt cele care sustin sanatatea sistemului circulator. Ceaiul este acrisor si este foarte apreciat pentru gustul aromat. Poate fi consumat respectand instructiunile de pe cutia produsului sau poate fi inclus in diverse preparate care ajuta la stimularea sistemului imunitar.

Catina – o planta minune pentru imunitate si metabolism

Catina are un continut ridicat de vitamina C, flavonoizi si antioxidanti si ajuta foarte mult metabolismul. Este utilizata pentru a intari sistemul imunitar si pentru a sustine un aspect tanar al pielii. Actiunea acestei plante incepe din interiorul organismului si ofera efecte exterioare. Sanatatea sistemului circulator este ajutata de ceaiul de catina, dar si de produsele care includ aceasta planta. Un alt efect benefic al catinei este sustinerea sistemului digestiv si a tractului intestinal, dar si efectele benefice asupra ochilor.

Toate aceste plante pot fi utilizate in diverse combinatii care formeaza tratamente speciale antivirale sau pentru imunitate. Plantele au o actiune intensa asupra corpului si in combinatia potrivita, ele se vor sustine reciproc. Prin urmare, ai la dispozitie mai multe astfel de combinatii sub forma de tinctura, sirop sau ceai din plante variate, care se vor transforma in tratamentele ideale pentru sanatate.

Imunitatea poate fi stimulata datorita ingredientelor cum sutn vitamina C, catina, citricele si menta sau fructele de catina. Acestea sunt combinate de cele mai multe ori cu piper, ghimbir, scoarta de salcie sau plop si ajuta corpul sa faca fata contaminarii cu virusuri si bacterii, oferind protectie contra tuturor acestor factori externi.

Adaugand la aceste tratamente si un stil de viata sanatos si o alimentatie ehcilibrata, vei obtine o stare de sanatate de invidiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *