Cum să-ți maximizezi câștigurile la loterii online 

COamenii încep să aleagă din ce în ce mai mult loteriile online în locul celor clasice din mai multe motive. Din confortul casei tale ai acces la zeci de bonusuri loto și loterii internaționale, unele dintre ele având chiar câștiguri de milioane de dolari. Cu doar câteva click-uri ești deja jucător la un cazino, ca să îți poți cumpăra bilete. Începi să pariezi și să îți formezi strategia de pariere, însă este strategia ta cea mai bună? 

Cât de eficiente sunt strategiile de câștig la o loterie online?

Putem spune cu certitudine că o strategie bine aleasă te poate aduce cu un pas mai aproape de câștig. Sunt jucători ce pun la punct o strategie clară și au o mare satisfacție în alegerea numerelor norocoase, iar alți jucători preferă să aleagă pariurile pe loto pentru adrenalina din timpul extragerilor.

Top 5 strategii ce te pot ajuta la pariuri loto 

  1. Mai multe bilete și mai multe tipuri de jocuri

Dacă alegi să pariezi într-un cazino, vei găsi zeci de loterii online, desigur poți oricând să pariezi și pe site-ul oficial al loteriei alese. Merită să iei în calcul că loteriile internaționale sunt diferite de Loteria Română, ele au sisteme diferite, extrageri zilnice și multiple mize avantajoase. O bună strategie este să cumperi mai multe bilete, la mai multe loterii. Cum zice și proverbul : “mai mult, mai bine”. 

În timp ce decizi pe ce loterie să pariezi poți să te și distrezi, aruncă un ochi pe calendarul cu păcănele, găsești orice joc gratis și te relaxezi înainte de a lua o hotărâre. 

În fapt aceasta este cea mai simplă strategie pe care o poți aplica cu succes atunci când pariezi pe loterii online.

  • Probabilități matematice

Vorbind despre loto la cazino, îți poți oricând crește șansele de câștig cu ajutorul probabilităților matematice. Câteva strategii care pot fi folosite în acest sens la loteriile online 20/80:

  • alege 10 numere mai mici decât 40 și 10 numere mai mari decât 40
  • șansele să se extragă numere și pare și impare la un joc de loto online 20/80 sunt foarte mari

O altă strategie pe care mulți jucători o abordează este cea de a urmării statistic numerele câștigătoare. Unii aleg să parieze pe cele care au o șansă mare de a fi alese, pe când alții aleg să parieze pe cele care au un procent mic. Vei găsi multe site-uri care te ajută să vezi care sunt tendințele care se repetă constant. 

  • Folosește schemele

Schemele sunt de fapt mai multe bilete jucate la aceeași extragere, însă ține cont să combini mai multe numere din mai multe grupe. Dacă alegi bilete de câte 3 numere în sistem de 3/3, joacă toate combinațiile între aceste numere din cele 3 grupe. Pariază cu o miză mică pe toate biletele, iar cu puțin noroc vei prinde un câștig bun. Strategia această oferă câștiguri mai mici, dar constante.

  • Dublează miza după fiecare pariu pierdut

Pentru cunoscători această strategie se numește Martingale și se recomandă în special în cazul cotelor de peste 2.00.  Stabilește de la început care este limita ta și fii hotărât asupra unui buget. Începe cu o miză mică, de 5-15 RON, și dubleaz-o după fiecare pariu pierdut. Ai grijă să-ți păstrezi un echilibru între miza pariată și posibilul câștig.

Ideea care stă la baza acestei strategii este că șansele sunt mici să prinzi o serie doar de rezultate negative, iar atunci când va veni câștigul, vei face un profit destul de mare.

  • Folosește șirul lui Fibonacci

Strategia Fibonacci este o strategie aleasă mai ales de pariori la loto care joacă la recuperare având șansa să își recupereze banii organizat. Șirul lui Fibonacci este acel șir în care suma ultimilor doi termeni este termenul actual, de exemplu:  1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, etc. 

În ce constă această strategie? Prima miză jucată va fi de 1 unitate, a doua miză tot de o unitate, miza 3 va fi de 2 unități, miza 4 de 3 unități și miza 5 de 5 unități. Mulți jucători spun că această metodă este mai bună decât metoda Martingale.

Totuși înainte de a folosi o strategie este bine să fii atent la mai multe lucruri. De la un cazino la altul cotele pot să difere, deci alege cele mai bune cote. Joacă sisteme realiste și nu spera să te îmbogățești peste noapte la pariuri loto de la cazino. Acum că ai suficientă informație, începe să joci chiar astăzi! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *