FOTO ​Karolina Pliskova și partea plină a paharului: “Măcar există un emoji pentru asta” – Tenis

A pierdut titlul de la Roma, însă Karolina Pliskova a găsit puterea să glumească după ce a abandonat în finala disputată împotriva Simonei Halep.

Jucătoarea din Cehia a postat pe Twitter o poza cu trofeul destinat finalistei alături de mesajul: “Aș fi preferat să pozez cu un trofeu de culoare diferită, însă măcar există un emoji pentru acesta”.

“Am vrut să încerc, am vrut să lupt, dar, din păcate, nu am putut să joc în continuare și să fiu competitivă. Am fost forțată să mă retrag din cauza unei accidentări pentru prima oară în carieră și este greu să fac față.

Felicitări Simona Halep, ai jucat incredibil de bine și ai meritat să câștigi în Roma. Vă mulțumesc pentru toate mesajele pozitive și pentru sprijin. Ne vedem anul următor”, a mai scris Pliskova.

Simona Halep a câştigat, luni, turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.098.290 dolari, după ce adversara sa din finală, Karolina Pliskova (Cehia), a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă.

Simona Halep a fost declarată învingătoare după 32 de minute în faţa campioanei en titre, Pliskova (28 ani, 4 WTA) abandonând din cauza unor probleme la spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *