GRAFIC ​INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare județ din România. Situația la zi a infectărilor, deceselor și vindecărilor – Coronavirus

​România a depășit pragul de 12.000 de cazuri confirmate de coronavirus și e aproape de pragul de 700 de decese. Cel mai mare focar din țară este în continuare Suceava, cu peste 2.700 de cazuri confirmate, cu peste 120 de decese cu COVID-19 și cu municipiul reședință de județ și comunele din jur în carantină totală. Pe locul doi, la distanță, Bucureștiul cu peste 1.250 de cazuri. Vezi situația cazurilor la nivel de județ într-o hartă interactivă, mai multe date statistice și grafice cu ultimele informații oficiale care se publică zilnic la ora 13.00.

  • Instrumentul interactiv cu privire la răspândirea COVID-19 în România a fost realizată independent de către comunitatea geo-spatial.org.

Vezi mai jos datele colectate din surse oficiale și independente privind cazurile din țară:

  • COVID-19 – Conține lista județelor după numărul de cazuri și, mai jos (cu scroll), harta cazurilor pe județe, harta deceselor pe județe, harta vindecărilor pe județe și ZONELE DE CARANTINĂ din Suceava și Țăndărei, precum și graficul infectărilor confirmate pe zile. Totodată conține numărul cazurilor vindecate și decesele, pe județe, în funcție de informațiile apărute pe canale oficiale sau în presa locală.
  • Hărți – Conține o hartă cu situația la nivel european,o hartă comparativă care arată emisiile de noxe de dinaintea pandemiei și de după, o hartă cu puncte de interes social din România, o hartă grafică ce prezintă situația intrărilor și ieșirilor din România începând cu 26 martie, precum și o hartă cu infrastructura spitalicească din țară.
  • Statistici – Conține o serie de grafice interactive cu date STATISTICE GENERALE (pe scară logaritmică: cazuri unice, curba infectărilor, vindecărilor și deceselor, dar și grafice cu frecvența pe grupe de vârste, de generații, distribuția după gen ș.a.), precum și statistici la nivel european și cum se compară România cu evoluția pandemiei în alte state (inclusiv date despre decese și date raportate la milionul de cetățeni sau la 100.000)

Graficul de mai jos este reprezentat pe scară logaritmică*

Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *