#puiemonta revine, acum chiar de la ​Ponta. Cum s-a folosit liderul Pro România de hashtagul electoral de acum șase ani pentru a-l ataca pe Iohannis – Politic

​Victor Ponta îl preia haștagul #puiemonta care i-a marcat campania prezidențială din urmă cu șase ani și-l folosește acum împotriva lui Klaus Iohannis.

„A reușit să mă surprindă domnul președinte azi, când a fost întrebat despre deficit. Pe vremea lui #puiemonta, ala pe care trebuia să moară oameni ca să plece, deficitul a fost 5 miliarde de lei. Acum este 97 de miliarde. Nici dacă prindeam ciuma lui Caragea nu puteam să cheltui 20 de miliarde de euro. L-a întrebat un jurnalist ce crede despre deficit, iar răspunsul lui Iohannis a fost: e adevărat, a crescut un pic”, a declarat Ponta, într-un interviu la TVR.

Liderul Pro România care marșează electoral pe imaginea „premierului anticriză” a spus că se aștepta să aibă loc dezbateri cu premierii propuși de celelalte partide, Dacian Cioloș și Ludovic Orban, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *