Rezolvă problemele inestetice cu implanturi mamare 

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!


Una dintre cele mai populare operații plastice din întreaga lume este mamoplastia sau mărirea sânilor cu implant de silicon. Multe femei caută să rezolve problemele existente în viața lor profesională sau personală, cu ajutorul unui aspect îmbunătățit. Cu toate acestea, nu totul este atât de clar. Opinia publică este adesea dominată de teoria (mai ales în lumea masculină) că operația de mărire sâni cu implant mamar înseamnă de la o mărime normală până la dimensiunea unei „bombe sexuale”. Dar adevărul este cu totul altul. De fapt, majoritatea pacientelor vin aproape fără sâni. Operația le permite să obțină sâni de mărime normală proporțional cu dimensiunea corpului. În general, se obține o dimensiune a bustului de 3 (C) și nu mai mare de 4 (D). 

Când să faci implant mamar?

Principalele indicații pentru mamoplastie sunt:

  • Dorința pacientei de a-și îmbunătăți aspectul sânilor;
  • Asimetria sânilor. Conform statisticilor, aproximativ 47% dintre femeile moderne au asimetrie a sânilor (adică sânul stâng sau drept este mai mare);
  • Hipertrofia glandelor mamare;
  • Defecte congenitale;
  • Defecte asociate cu leziuni, arsuri, operaţii etc.;
  • Sânii lăsați după naștere;
  • Pierderea volumului.

Implanturi cu silicon – Avantaje

Mărirea sânilor (adică mamoplastia de augmentare) îți permite să obții rezultate uimitoare. Datorită introducerii implanturilor moderne sub glandele mamare sau sub mușchii pectorali, chirurgii plasticieni pot crește sânii cu mai multe dimensiuni. Sânii frumoși, strânși, cresc stima de sine a femeilor, întăresc credința în propria lor atractivitate. Fiecare pacientă poate alege independent volumul și forma dorite a sânului. Implanturile de nouă generație sunt absolut sigure și nu provoacă dezvoltarea vreunei boli. Cu implanturile de silicon, rămâne posibilitatea unei perioade de lactație.

Acest lucru se datorează faptului că implanturile mamare sunt plasate sub glanda mamară sau sub mușchi. Dacă planifici o sarcină în viitorul apropiat, este mai bine să aștepți cu operația. Opțiunea ideală este la șase luni după încheierea perioadei de lactație. Astfel, se pot obține rezultate uimitoare. Implanturile moderne de silicon de înaltă calitate practic nu diferă de sânul natural (mai ales la atingere). Este aproape imposibil să deteriorezi învelișul dens. Chiar dacă se întâmplă acest lucru, gelul vâscos și non-fluid își va păstra proprietățile anterioare și va rămâne în interiorul carcasei. Umplutura de silicon cu deplină încredere poate fi clasificată ca un implant clasic. Printre principalele sale caracteristici sunt: comoditate, ușurință, asigurarea calității pe termen lung sau pe viață, o formă natural a sânului. Când este instalat corect, implantul este aproape invizibil.

Implanturile de silicon mamare sunt prezentate sub doua forme: anatomice si rotunde. Chirurgii plastici oferă pacientelor lor modele de diferite forme și dimensiuni. Și nu întotdeauna dorința pacientei este decisivă. Adevărații profesioniști în domeniu, te vor ajuta să alegi cea mai bună opțiune. Mamoplastia va crește volumul sânului, și de asemenea, va îmbunătăți forma acestuia, îl va face mai elastic și va restabili forma glandelor mamare. După operație, silueta capătă feminitate și seductivitate. Sânii frumoși, tonifiați în orice moment au fost considerați una dintre principalele decorațiuni ale femeilor. Pentru multe femei de oriunde în lume, mărirea sânilor este un vis devenit realitate. În întreaga lume, mărirea sânilor este una dintre cele mai populare intervenții chirurgicale.

spot_imgspot_img