Taina verde cu copiii in doua zile dedicate păsărilor şi arborilor


Luni, 9 mai 2022, va avea loc evenimentul „Taina verde a Păsărilor şi Arborilor” impreuna cu copiii Gradinitei nr. 23 din sectorul 2, Bucuresti, in cadrul actiunilor “Focus to Green-Eco-life”, susținute de AQUA Carpatica.

Sprijinim astfel mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei. Te invitam si pe tine la gesturi de sustinere a naturii in zilele de 9 si 10 mai 2022.

În fiecare an, la data de 9 Mai sărbătorim Ziua Mondială a Păsărilor Migratoare, iar pe 10 Mai, Ziua Păsărilor şi a Arborilor, prin care iubitorii de natură doresc să atraga atenţia asupra minunilor vii care ne înconjoară.

Păsările şi habitatele lor sunt în pericol. Asadar, educatia verde este pentru noi toti o responsabilitate. “Nu vom salva tot ce ne-ar plăcea să salvăm, dar vom salva mai mult decât dacă n-am fi încercat deloc.” – Sir Peter Scott.

Fie ca este vorba de excursii in natura, de expozitii de desene si fotografii cu tematica sau de recitaluri de versuri, de intruniri, simpozioane si conferinte, aceaste zile merita sa nu treaca neobservate.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *