VIDEO ​​Trump a acceptat nominalizarea pentru președinție: ”Biden este calul troian al socialismului. Sunt cele mai importante alegeri din istorie” – Esential

Donald Trump a acceptat joi seara, în mod formal, nominalizarea Convenției Republicanilor pentru președinția SUA, în perspectiva alegerilor din 3 noiembrie, într-un discurs susținut la Casa Albă, motiv să atragă noi critici privind utilizarea infrastructurii guvernamentale pentru evenimente de partid. În discursul de acceptare, el l-a atacat dur pe contracandidatul democrat Joe Biden, despre care a spus că ar fi ”calul troian al Socialismului”.

“Dragi mei americani, în seara aceasta, cu inima plină de recunoștință și nesfârșit optimism, accept cu mândrie nominalizarea pentru președinția SUA”, a spus Trump.

El a reluat ideea potrivit căreia acestea ar fi cele mai importante alegeri din istoria țării, o alegere între două partide, cu două viziuni complet diferite, între ”visul american” pe care el ar urma să-l salveze și un “program socialist de distrugere a destinului” măreț al Americii.

“Biden este calul troian al socialismului”, a spus Trump, potrivit BBC News. ”Dacă Joe Biden nu are puterea să înfrunte marxiști ca Bernie Sanders și radicalii săi, atunci cum va putea să vă apere pe voi?”, a mai spus Trump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *