VIDEO ​Atac cu rachete asupra Kievului: Cel puțin 2 răniți / Rușii au lovit și o grădiniță

Mai multe explozii au fost auzite, duminică dimineața, la Kiev, relatează Kyiv Independent. Serviciile de urgență au evacuat oamenii în urma atacului rusesc cu rachete asupra capitalei Kiev, 2 persoane fiind spitalizate, Primarul capitalei a precizat că încă mai sunt rezidenți sub dărâmături. Una dintre rachete a lovit o grădiniță, potrivit ministrului de interne.

Rușii au lovit cu rachete clădiri din KievFoto: Emilio Morenatti / AP – The Associated Press / Profimedia

Fumul a fost văzut ridicându-se pentru scurt timp în două locații din centrul Kievului. Alerta de raid aerian a început să sune în capitală la ora locală 5:47 a.m.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a confirmat exploziile din cartierul central Șevcenko.

Serviciile de urgență au evacuat oamenii în urma atacului rusesc cu rachete asupra capitalei Kiev, 2 persoane fiind spitalizate, a precizat primarul Vitali Klitschko.

Potrivit acestuia, există oameni prinși sub dărâmăturile unei clădiri de nouă etaje din Kiev, care a fost lovită de o rachetă rusească în dimineața zilei de duminică.

Serviciul de Stat de Urgență a transmis că o clădire a luat foc și trei etaje superioare au fost parțial distruse. În total, rușii ar fi tras 14 rachete asupra capitalei și a regiunii Kiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *