Cristina Spatar s-a maritat cu Alin Ionescu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cintareata Cristina Spatar, a devenit de simbata, 24 iunie, nevasta cu acte in regula. Iubitul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, a dus-o la Starea Civila dupa doar patru luni de la debutul idilei. Prin urmare, la Casa de Cununii a Sectorului 3, cei doi au rostit, in ciuda emotiilor, un „Da” ferm. „Cred ca sint cea mai norocoasa femeie din lume: am cel mai dragut sot!” – a declarat solista. Cu aceasta ocazie, ea si-a etalat inelul de logodna de 42.700 de euro, precum si verigheta din aur galben. Proaspata doamna Ionescu va purta numele sotului in acte, pentru scena pastrindu-si titulatura de regina r&b. Cristina Spatar si-a vazut, in sfirsit, visul implinit: acela de a avea o familie! In doar patru luni de cind se cunosc, cei doi au bifat toate etapele unui cuplu modern: prima noapte de amor consumata dupa doua saptamini de tatonari, casatorie de proba, logodna la biserica si oficializarea relatiei la primarie. Vizibil emotionata, solista a marturisit ca i-au tremurat picioarele de emotie, nescapind de ea nici dupa semnarea certificatului de casatorie. „Fa ceva sa-mi treaca emotiile astea” – i-a spus ea proaspatului sot, acesta indemnind-o sa bea niste sampanie. Martorii celor doi au fost Narcisa, sora Cristinei, care a venit din Italia pentru eveniment, si Dan, fratelele lui Alin. Desi Narcisa si-a uitat acasa cartea de identitate si nu s-a putut legitima, ofiterul de la Starea Civila a trecut cu vederea acest aspect. La cununia civila, Cristina a purtat un costum alb cu fir argintiu, semnat de Catalin Botezatu, la care a asortat manusi albe din piele si pantofi crem de la Sergio Rossi. Sotul sau a imbracat un costum elegant, marca Armani, la care a asortat pantofi de lac. Pe degetul Cristinei a stralucit inelul de logodna de cinci carate, cu diamant patrat, pentru care Alin a scos din buzunar 42.700 de euro. Bijuteria a sosit tocmai din Dubai, cu o zi inainte de cununia civila.

In vara anului 2006, Cristina Spatar a mai fost la un pas de maritis cu italianul Mirco Maschio. Numai ca nunta s-a suspendat cu doar doua saptamini inainte de data stabilita, din cauza infidelitatilor de care Cristina a fost acuzata, intii de presa, apoi de fostul iubit. Si de aceasta data, cintareata s-a confruntat cu anumite neplaceri, peste care a trecut cu zimbetul pe buze. „Pentru mine, Cristina este mai mult decit perfecta. Sintem fericiti impreuna, ne intelegem foarte bine si asta este cel mai important. In rest nu ne pasa de nimeni? Cu inteligenta pe care consideram ca o avem, speram sa trecem peste micile rautati pe care ni le creeaza unii. Au fost destule, chiar si acum, inaintea nuntii.” – a declarat Alin Ionescu pentru `7Plus`. Pentru a fi sigura ca totul va iesi bine la starea civila, regina r&b nu prea a inchis ochii in noaptea de dinaintea nuntii. „Azi noapte (n.r. noaptea de vineri spre simbata) am dormit de la ora 12, 00 la 3, 00. Am pregatit toate cele necesare zilei de azi si am stat cu Pufy, un bichon de doar doua luni” – ne-a marturisit Cristina. La spusele ei, Alin s-a simtit dator cu o precizare: „I l-am facut eu cadou, sa se familiarizeze cu responsabilitatile!” Desi cei doi isi doresc foarte mult un copil, acesta se lasa asteptat: „Nu sint insarcinata! Luna trecuta m-am ofticat, am plins ca nu am ramas insarcinata. Mi-am facut testul si a iesit negativ.” Cu toate acestea, sotul ei are ginduri mari pentru weekendul viitor, cind vor pleca in saptamina de miere la Poiana Brasov: „Plecam la munte, sa incercam sa proiectam copilul.”

Proaspata familie Ionescu si-a celebrat cununia civila la un restaurant din Bucuresti, unde au petrecut pina dimineata. Printre solistii care au asigurat buna dispozitie a invitatilor s-au numarat Ionut Dolanescu, orchestra din Pitesti, condusa de Dan Sipoteanu, Mariana Ionescu Capitanescu, dar si manelistul Adi de la Vilcea, care a fost cadoul din partea prietenilor lui Alin. Printre darurile primite de cei doi soti au fost numeroase obiecte din argint: ceainice, sfesnice, bomboniere, frapiera, elefantei, inimioare si pahare de sampanie accesorizate cu cristale Swarovsky. Cei doi soti se vor cununa religios pe 27 septembrie 2008.

spot_imgspot_img