Elena Basescu si-a pus buze si nas

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Naturaletea cu care defileaza fiica cea mica a lui Traian Basescu a fost ajutata, la un moment dat, de chirurgia estetica. Desi pledeaza pentru frumusetea daruita de mama natura, Elena a apelat pentru prima oara la estetician, in urma cu sase ani. Apropiati ai brunetei sustin ca, la varsta de 20 de ani, aceasta a mers la Bacau pentru a scapa de un complex legat de profilul ei. Pe vremea aceea, Elena Basescu a solicitat corectarea chirurgicala a nasului, interventie care a costat-o putin peste 1.000 de dolari. Tot atunci, si-a indeplinit si un capriciu – si-a tatuat conturul buzelor.
Pe masura ce anii au trecut, aceasta a devenit tot mai cunoscuta si mai exigenta cu imaginea pe care o afiseaza in public. Anul trecut, in octombrie, mezina presedintelui a mers din nou la clinica din Bacau. Se pare ca, de data aceasta, doctorul Stan, esteticianul vedetelor, a intervenit asupra formei gurii. Interventia de marire a buzelor a fost facuta cu o substanta temporara pe baza de acid hialuronic de buna calitate, al carei efect poate dura pana la un an. Noul look a costat-o pe Elena in jur de 800 de euro.

Elena Basescu este frecvent laudata pentru naturaletea pe care o afiseaza. Chiar si Julio Iglesias i-a facut un compliment in acest sens, saptamana trecuta, pe cand se afla in Bucuresti. Privirile misterioase sau galese pe care le arunca, insa, sunt si ele ajutate de cosmetica. Genele sale lungi si arcuite sunt false.
Surse din anturajul brunetei sustin ca aceasta apeleaza la serviciile unei clinici din Capitala unde isi aplica, o data pe saptamana, extensiile.

spot_imgspot_img