LED-Concept ofera plafoniere LED ieftine si de calitate

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Din ce in ce mai multi oameni au inceput in ultimii ani sa apreceize foarte mult plafonierele LED. Datorita acestui lucru, plafonierele au inlocuit usor, usor plafonierele obisnuite datorita raportului calitate/pret mult mai bune, dar si datorita duratei de viata mult mai mare.

Dupa ce criterii alegem plafonierele LED?

Pe piata din Romania exista foarte multe variante de plafoniere LED. Magazinele online se bat in oferte care mai de care mai bune. Nu doar pretul trebuie sa fie un criteriu dupa care sa va alegeti plafonierele LED, ci trebuie sa fiti atenti si la urmatoarele lucruri:

Cantitatea de energie consumata
Fluxul luminous emis
Tipul de lumina generate
Eficienta luminii generate

Pe www.led-concept.ro veti vedea ca toate plafonierele LED de acolo sunt caracterizate de trasaturile de mai sus. Alegeti cu grija pentru ca aceste trasaturi au efect pe termen lung asupra confortului si al sanatatii dumneavoastra.

Cu ce se deosebesc plafonierele LED ieftine si bune de la LED-Concept.ro de cele normale?

Mai jos veti afla cu ce se deosebesc plafonierele LED de la LED-Concept fata de plafonierele standard.

Au o lumina mult mai puternica si mult mai alba fata de cele incadescente
Au o durata de viata de 3-4 ori mai mare decat cele normale
Au un design foarte modern si sunt eco-friendly
Consuma foarte putina energie electrica. De pana la 15 ori mai putina in comparatie cu plafonierele obisnuite.

Datorita acestor avantaje, plafonierele LED de la magazinul online LED-Concept reprezinta cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. LED-Concept comercializeaza online cea mai complexa gama de iluminat cu LED.

Solutiile de iluminat de la LED-Concept sunt potrivite atat pentru spatii rezidentiale sau birouri, cat si pentru spatii exterioare. LED-Concept este importator direct de sisteme de iluminat cu LED si are produse de cea mai buna calitate furnizate de producatori de talie mondiala.

LED-Concept este importator direct al produselor de ilumnat cu LED

Cele mai noi si mai bune produse din aceasta gama le puteti gasi in noul magazin online de iluminat cu LED din Romania. Tehnologia LED este o sursa de lumina mica, care este de cele mai multe ori insotita de un circuit electric ce permite modularea formei radiatiei luminoase. Pe langa folosirea pentru iluminat, LED-ul este folosit din ce in ce mai mult intr-o serie mare de dispozitive electronice.

Magazinul online Led-Concept ofera preturi de producator si ofera de asemenea, garantii si certificate de conformitatea pentru toate produsele pe care le comercializeaza. Pe site-ul www.led-concept.ro puteti gasi becuri LED, spoturi LED, lampi LED, proiectoare LED si o multime de astfel de produse din gama de iluminat cu LED. Daca doriti sa comandati puteti sa sunati la numarul de telefon 0760.919.116 sau sa trimiteti un email la comenzi@led-concept.ro.

spot_imgspot_img