Lentilele de contact Proclear, aliatul vederii tale

Iti doresti sa nu mai porti ochelari, insa nu ai decis care pereche de lentile de contact este mai potrivita pentru tine? Iti sugeram sa alegi lentilele de contact Proclear, datorita beneficiilor pe care le aduc.

Lentile pentru corectarea mai multor probleme de sanatate!

CooperVision a produs o gama mai laga de lentile Proclear, care sa se adapteze nevoilor fiecarei persoane. Exista Proclear Multifocal XR,lentile lunare, special concepute pentru a corecta prezbiopia, boala oculara care debuteaza in jurul varstei de 40 de ani.

Proclear multifocal sunt lentile cu purtare zilnica, multifocale, care pot fi folosite atat in caz de prezbiopie cat si de catre persoanele care se confrunta cu sindromul ochiului uscat. Au un design care permite ochiului sa isi gaseasca cea mai buna focalizare, iar zonele de tranzitie treptata iti dau posibilitatea sa vezi totul foarte clar, la distanta, fara sa obosesti nervul ocular.

Lentilele de contact Proclear multifocal pot fi purtate cand esti la volan, cand citesti sau daca esti in fata calculatorului sau a laptopului, la birou. Nu iti pun in pericol sanatatea ochiului, iar tu te vei bucura de o vedere clara, fara sa mai ai nevoie de ochelari! Iti vor asigura o vedere agera pe tot parcursul zilei si vor ramane hidratate, astfel incat sa nu ai probleme cu aparitia uscaciunii oculare.

Lentilele Proclear, de cea mai buna calitate

Lentilele sunt fabricate dintr-un material care contine molecule de fosfatidil colina (PC), molecule care sunt o parte naturala a fiecarei celule a corpului uman. De aceea ele sunt mult mai usor de purtat, spre deosebire de alte modele de lentile de contact. Moleculele PC sunt capabile sa absoarba mari cantitati de pa, ceea ce inseamna ca formeaza o buna bariera de protectie ideala. Sunt usor de pus in ochi, procedeul este foarte simplu: intai pui o lentila, apoi pe cealalata. Totul va fi mai simplu dupa primele incercari, pentru ca la inceput poate fi putin mai greu, pana cand te acomodezi cu procedura. Apoi totul va intra in rutina si iti va parea foarte simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *