Tanara din Nigeria, studenta la Timisoara, prostituata la Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O tanara din Nigeria, care era in ultimul an la Facultatea de Medicina din Timisoara, a batut drumul pana in Romania nu doar sa studieze, ci si ca sa-si vanda trupul de abanos. Judiciaristii sectorului 3 o cerceteaza acum pe frumoasa Imoleayo (27 de ani) dupa ce au prins-o prostituandu-se intr-un bordel din Capitala.

Politistii din sectorul 3 le-au vanat pe fetele care-si ofereau nurii in anunturi postate pe diverse site-uri mai bine de o luna. Curvele erau supravegheate de doi proxeneti care le ajutau sa-si gaseasca clienti. Totul se desfasura in spatele unor asa-zise saloane de masaj erotic aflate pe bd. Burebista si pe bd. Decebal din Capitala. De fapt, acolo aveau loc, pentru sume intre 200 si 400 de lei, adevarate orgii sexuale. Jumatate din castiguri revenea protectorilor.

Castiga si 1.800 de lei pe ora

Piesa de rezistenta a afacerii era Imoleayo (27 de ani) cu numele de scena Isabella, o nigerianca. Studenta la Medicina in Timisoara, frumoasa cu ten masliniu batea de doua ori pe saptamana drumul, cu avionul, pana la bordelul din Capitala.

spot_imgspot_img