VAG24 rent a car ofera servicii de inchiere auto Cluj la preturi accesibile

0

VAG24 rent a car este o companie serioasa care ofera servicii de inchiriere masini in Cluj, la preturi accesibile pentru orice buzunar ? atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Intreaga activitate a companiei este organizata astfel incat sa ofere clientilor cele mai bune autovehicule si cele mai bune conditii. Compania se diferentiaza fata de restul firmelor care activeaza in domeniu prin calitatea serviciilor oferite. La VAG24 se gasesc numeroase modele de masini, potrivite pentru toate gusturile.

Cel ce doreste sa intreprinda o calatorie de afaceri poate alege un model diesel. Masinile diesel sunt extrem de practice si pot fi conduse timp indelungat fara un consum prea mare de combustibil. Clientii care doresc insa sa inchirieze un autovehicul pentru a-si indeplini activitatile zilnice, pot opta pentru un model din grupa auto mini. Masinile din aceasta grupa alunga grija locului de parcare datorita dimensiunilor lor mici.

Masinile VAG24 sunt bine intretinute si curate. Compania are grija in permanenta sa verifice ca starea autovehiculului sa fie conforma cu specificatiile de la producator, una dintre conditiile pe care compania le pune clientilor sai este ca la predare masina sa fie in stare perfecta. De asemenea, VAG24 cere clientilor sa pastreze curatenia si interzice fumatul, tocmai din dorinta de a pastra aerul fresh, necesar unei calatorii reusite.

VAG24 isi innoieste in permanenta flota auto astfel ca cei ce doresc sa inchirieze o masina pot avea numeroase optiuni: pot alege Skoda Citigo de la 21?/zi, Ford Fiesta de la 24?/zi sau Volkswagen Polo de la 26?/zi. Daca se doreste o masina business, care sa arate succesul afacerii clientului si sa intoarca numeroase priviri, se poate opta pentru Volkswagen Golf 7 combi sau un impresionant Opel Insignia, preturile fiind decente.

Preturile includ rovinieta, asigurarea RCA si asistenta rutiera. Prin inchirierea unei masini se opteaza de fapt pentru confortul unei calatorii, evitandu-se astfel mijloacele de transport in comun, extrem de neplacute. Toate masinile VAG24 sunt dotate cu aer conditionat, geamuri electrice si sistem isofix iar daca se doreste, se pot alege modele cu GPS, pentru un traseu sigur. Printr-un un serviciu integrat, complet si dinamic, firma rezolva fiecare dintre factorii care asigura clientului o calatorie reusita, confort si siguranta.

Pentru a inchiria o masina de la VAG24 Rent a Car clientii pe numele carora se va incheia contractul si vor sofa sa aiba varsta minima de 21 de ani, permis de conducere valabil si act de identitate. Daca acestia doresc sa faca plata cu cardul trebuie sa detina in mod obligatoriu card de credit Visa sau Mastercard cu litere embosate, iar acestea sa fie pe numele titularului.

Serviciile VAG24 se adreseaza in mod special celor care doresc sa inchirieze un autovehicul in Cluj-Napoca sau de la Aeroportul International Avram Iancu, livrarea fiind gratuita la aeroport. Atat livrarea cat si returnarea masinii vor avea loc la locatia, data si ora convenite in contract.

Rezervarea unei masini se poate face telefonic, la numarul 0720555333 sau prin completarea unui formular online pe pagina rezervari a site-ului www.VAG24.ro. Preluarea se face din Cluj-Napoca sau de pe Aeroportul International Avram Iancu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *