A-D Catering

news20.ro - revista presei online Revista presei online, stiri, sinteze, ziare, reviste


A-D Catering

A-D Catering
Trimite acest restaurant pe Yahoo Messenger unui prietenComenteaza acest articolAboneaza-te la newsletter
Specific: Catering
Adresa: 108 Basarabia Blv, Bucuresti
Tel: 021-324 37 87
Program: non-stop
Email: a-d@a-d.ro
Website: www.a-d.ro

Incepand inca din 1996, suntem o prezenta permanenta pe piata romaneasca de catering, oferind servicii de un inalt standard de calitate, diversitate si profesionalism atat in sfera publica cat si in cea privata. Evolutiile extrem de rapide in climatul concurential, alaturi de exigentele si asteptarile consumatorilor au condus atat la necesitatea diversificarii serviciilor de catering oferite, cat si la perfectionarea performantelor pentru a capata respectul clientilor nostrii.

Astfel am reusit sa ne mentinem in topul firmelor de catering si uneori chiar sa ne impunem atat prin calitate si diversitate in preparate culinare, cat si prin promtitudinea si profesionalismul serviciilor furnizate. Succesul nostru consta in faptul ca am dobandit credibilitatea pe piata ca furnizor de produse si servicii de calitate, clientii nostrii avand incredere in capacitatea noastra de a realiza calitatea ceruta pentru serviciile ce-i sunt necesare si de a mentine in timp aceasta calitate.

Pentru noi este esential sa realizam in continuare si sa mentinem calitatea serviciilor la nivelul cerintelor si exigentelor clientilor, calitate care trebuie sa fie sustinuta de un comportament profesional demn de respectul consumatorilor. Experienta acumulata in timp, respectul permanent fata de client, calitatea si diversitatea preparatelor oferite, raportul exceptional calitate / pret, iata doar cateva dintre criteriile care ne recomanda, cu succes, ca potential partener in acest domeniu.
Nume
Comentariu
Nu exista comentarii la acest articol / Comenteaza tu
2007-2011 News20.ro --