12 cele mai frumoase sticluțe de parfum

Array
spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Parfumurile continuă să uimească persoanele de toate vârstele datorită miresmelor îmbietoare, potrivite pentru orice gust și personalitate, dar și prin modelele aparte ale sticluțelor acestora. Fiecare parfum are o poveste, iar design-ul flaconului oferă o primă impresie a eleganței, notorietății brandului și produsului deopotrivă!

Află care sunt cele mai frumoase și interesante 12 sticluțe de parfum și care sunt notele și familiile olfactive ale acestora!

Scandal – Jean Paul Gaultier

Parfumul J. P. Gaultier care atrage instant privirile tuturor doamnelor și domnișoarelor este Scandal. Sticluța are un design aparte, capacul are forma unor picioare de damă elegante și senzuale, purtând pantofi cu toc. Cu siguranță flaconul iese în evidență indiferent de locul în care s-ar afla într-un magazin!

Angel Nova – Mugler

Angel Nova este un parfum delicat și feminin, având miresme captivante de fructe și trandafir. Sticluța este elegantă și deosebită, fiind asemuită cu o stea. Toate aceste sticle sunt reîncărcabile și ecologice, ceea ce înseamnă că te poți bucura perioade lungi de timp de acest design!

Nina Rouge – Nina Ricci

Un flacon apetisant, elegant și feminin deopotrivă. Sticluța parfumului Nina Rouge oferă o imagine a fructului interzis, a mărului din Eden! Produsul denotă curaj, spontaneitate și încredere, datorită notelor florale și gurmande, cu accente picante de ghimbir, gardenie, vanilie și caramel.

Good Girl – Carolina Herrera

Un parfum cu „picioarele pe pământ”! Sticluța are forma unui pantof cu toc înalt și elegant care fură privirile tuturor iubitoarelor de produse de calitate și de ambalaje incredibil de atractive! Parfumul este ideal pentru persoanele care vor să aibă o viață luxury, oferind note de semințe de tonka și cacao.

Gold Fresh Couture – Moschino

O sticlă de parfum cu totul deosebită, produsul are forma unui flacon cu soluție de curățat geamurile. Este un design îndrăzneț, plin de amuzament și pregătit pentru noi provocări, asemeni parfumului ce oferă note feminine de lemn de santal, mandarină, pară, mosc și vanilie.

La Nuit Trésor À La Folie – Lancôme 

Dacă îți dorești un parfum de calitate, feminin și plin de rafinament, atunci nu vei da greș cu La Nuit Trésor À La Folie, un produs luxury, elegant și învelit într-un flacon sub forma unui diamant prețios! Parfumul pune la dispoziție o mireasmă unică, de vanilie, trandafir, gardenie și patchouli.

Daisy Eau So Fresh – Marc Jacobs

Daisy Eau So Fresh este un parfum timid și jucăuș deopotrivă, cu note ideale pentru toate anotimpurile! Parfumul aduce zâmbetul pe buze datorită eleganței acestuia, dar și a design-ului floral al capacului sticluței. Este un produs ce poate fi oferit cadou tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente în viața ta!

Bonbon – Viktor & Rolf

Cu o sticlă elegantă și feminină, parfumul Bonbon, sub formă de fundiță sau fluture, atrage atenția imediat! Parfumul este persistent în timp, irezistibil și rafinat, oferind note de portocal, mandarine, caramel, piersic, lemn de santal, cedru și chihlimbar lemnos.

Le Male – Jean Paul Gaultier

Un parfum masculin de la produs, până la flaconul în sine! Sticluța ilustrează corpul unui bărbat, iar miresmele îmbietoare ale produsului: lavanda, floarea de iris și vanilia atrag toate privirile celor din jurul tău!

Phantom – Paco Rabanne

Un model futuristic, tehnologic și parcă scos din filmele science-fiction, parfumul Phantom e regăsit sub forma unui roboțel, fiind conceput drept parfumul cotidianului, pentru astăzi și pentru viitor! Produsul conține lavandin, lămâi din Italia și vetiver din Haiti.

212 Heroes – Carolina Herrera

212 Heroes este un parfum al tineretului, datorită flaconului care se aseamănă cu un skateboard! Parfumul aduce omagiu culturii străzii și o îmbracă pe aceasta cu arome și esențe puternice de pară, ghimbir, flori de canabis, note de piele și lemn!

Bad Boy – Carolina Herrera

Parfumul Bad Boy este partenerul perfect pentru Good Girl! Produsul cucerește prin ambalaj, acesta întruchipând un fulger impunător, dar și prin notele persistente și puternice, precum cele de semințe de tonka, cacao și chihlimbar.

Există numeroase sticluțe ce atrag atenția tuturor, captivând imediat nu doar privirile, dar și inimile publicului. Un parfum de calitate se va remarca întotdeauna prin notele puternice și elegante, esențele oferite și concentrațiile variate, dar și prin ambalaj, prin design-ul deosebit cu care clientul se întâlnește prima oară!

spot_imgspot_img