3 feluri inedite de a-ți accesoriza rochia de mireasă

Orice mireasă își dorește să fie cea mai frumoasă în ziua nunții sale, să acapareze toate privirile și să fie învăluită în complimente. Dacă alege rochia potrivită și dacă se pune în valoare prin accesorii care să o avantajeze, cu siguranță succesul va fi garantat. Iată trei feluri inedite prin care o rochie de mireasă simplă poate fi transformată într-o ținută spectaculoasă!

Capă și bijuterii în păr

În materie de rochii de mireasă, femeile trebuie să facă alegeri înțelepte. Uneori, este nevoie de un compromis, pentru că atunci când ajung într-un magazin de acest tip, cu o idee fixată în minte, a rochiei pe care au visat-o încă din copilărie, ele constată că modelul nu li se potrivește. Nu este o tragedie! Orice problemă are o rezolvare, iar, în acest caz cu atât mai mult, pentru că sunt atâtea și atâtea modele de rochii de mireasă, încât rochia perfectă așteaptă doar să fie descoperită.

În funcție de rochie, se aleg accesoriile. În sezoanele mai reci (toamnă, iarnă, primăvară), sunt utile și elegante capele. Fie că sunt din blană naturală sau ecologică sau din alte materiale prețioase, capele oferă un touch distins și sofisticat ținutei și de aceea se potrivesc de minune cu accesorii prețioase prinse în păr. La modă sunt acum acele clame supradimensionate care se poziționează pe o parte a capului, fie că părul este prins în coc sau lăsat pe spate. Important este ca nuanța accesoriilor să fie aleasă bine. Spre exemplu, o rochie de un alb strălucitor se potrivește cu accesorii în aceeași nuanță, astfel că argintul, aurul alb sau platina sunt cele mai indicate, iar dacă sunt îmbogățite cu cristale sau perle, cu atât mai bine.

Penele, accesorii de efect

Chiar dacă de multe ori miresele aleg să nu riște și să meargă pe ideea unor accesorii clasice, cele mai excentrice cu siguranță își doresc elemente pe măsură. Cu toate că în România sunt destul de ocolite, accesoriile din pene sunt propuse constant de marile case producătoare de rochii de mireasă. Designerii recomandă purtarea penelor atât în păr, cât și la încheietura mâinii, mergând chiar pe varianta unor pălării cu pene, în cazul rochiilor de lux.

Miresele mai îndrăznețe pot opta chiar pentru pene în diferite culori: roz pudrat, aurii și chiar negre, în funcție de rochie și de restul accesoriilor.

Cerceii foarte lungi

Rochiile de mireasa cu umeri goi și decolteuri generoase cer cercei foarte lungi. În unele cazuri, aceste accesorii pot avea chiar lungimea unei palme. Este important ca accesoriile să păstreze aceeași linie stilistică a rochiei, completând-o și punând-o în valoare într-un mod cât mai rafinat.

Pentru a fi la înălțime în ziua nunții, miresele trebuie să fie deschise la sfaturile experților, astfel că dacă nu sunt sigure în privința rochiei și a accesoriilor, pot cere oricând sfatul specialiștilor de la magazinele sau casele de modă alese pentru a le realiza ținuta. De multe ori, indicațiile acestora pot diferi în totalitate de cele ale mireselor, așa că se va alege cea mai bună variantă, care să o asigure pe mireasă că este mai frumoasă decât și-a imaginat vreodată că va fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *