3 mituri spulberate despre pariuri sportive

In ultimul timp, pariurile sportive au trecut de la standarul de jocuri de noroc la cel de activitate relaxanta, extrem de imbratisata de tineri. Avand in vedere acest lucru, dar si faptul ca totul se bazeaza pe noroc si intuitie, nu au intarziat sa apara si numeroase zvonuri despre acest domeniu de activitate.

Nu te gandi ca toate sunt despre castiguri, cum ca la pariuri poti castiga sume de bani extrem de mari peste noapte. O mare parte dintre ele se refera la strategii de tot felul – unele eficiente, altele mai putin eficiente si chiar la strategii prin care unii pariori incearca sa fraudeze sistemul. In fine, in cele ce urmeaza vor vorbi putin despre cele mai des auzite 3 mituri.

  • Daca esti incepator, este clar ca nu ai nicio sansa sa castigi prea curand

Nu putini sunt pariorii veterani ce le-au urat „Bun-venit!” noilor invatacei in acest mod. Deloc prietenos, nu e asa? Pariurile sportive nu tin cont in totalitate de cat timp aloci zilnic compunerii biletelor sau de faptul ca esti la inceput.

Avand in vedere ca in mare parte totul se bazeaza pe noroc si intuitie, este de la sine inteles ca si cei aflati la inceput de drum au sanse egale de castig cu cei veterani. Deci niciun strop de adevar in acest mit.

  • Atunci cand joci online, risti sa iti fie furati banii de pe card

Un alt mit ce a circulat si inca circula cu mare rapiditate este aceasta. Originea sa nu este cunoscuta, insa se intuieste ca a pornit de la pariorii a caror conturi la diferite case de pariuri au fost blocate.

Fiecare casa de pariuri, agentie investeste sute de milioane de euro anual pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor utilizatorilor. Totodata, nu s-a inregistrat pana acum niciun abuz de acest fel din partea caselor de pariuri online.

Multi pariori, atunci cand pierd sau li se inchide contul, obisnuiesc sa spuna ca li s-au furat banii. Insa fiecare pierde pe mana sa, iar despre blocarea conturilor nu se poate spune decat ca masura in care sunt de respectati termenii si conditiile operatorului, casei de pariuri colaboratoare.

  • Biletul zilei nu da niciodata rezultate – de vina sunt tipsterii!

Oricine poate decide cotele unui meci, insa nu pe acest lucru vreau sa ne axam acum. Biletul zilei, precum cele disponibile constant pe piatadeponturi.ro, sunt facute cu scopul de a-i ajuta pe cei aflati la inceput si nu numai sa ii antreneze intuitia.

Biletele de acest gen bineinteles ca pot da rezultate, insa, cum am mentionat si la primul punct, totul tine de noroc si intuitie. Tipsterii, cei care stabilesc cotele aferente fiecarui meci, nu ne pot inzestra si cu o anumita cantitate de noroc, deci totul tine de alegerile noastre. Se poate spune ca tot ce se intampla la pariuri sportive se afla in stransa legatura cu intuitia si norocul – arme de temut in acest domeniu de activitate. Si o buna sursa de inspiratie, un loc din care se poate paria online si se pot obtine diverse informatii despre fiecare echipa in parte este un element decisiv al succesului pe accest plan – piatadeponturi.ro este recomandarea mea in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *