3 pași de urmat pentru a cumpăra balerini de damă potriviți pentru tine

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Balerinii de damă sunt pantofi care nu au toc sau au un toc extrem de plat care se aliniază cu talpa plată. Balerinii primesc adesea reclamă proastă, deoarece nu au glamourul și sofisticarea adesea asociate cu tocurile înalte. În realitate, balerinii variază de la elegant la casual și au la fel de multe șanse de a-ți flata ținuta și aspectul ca un toc înalt. Totul este să știi pe care să-i porți și cum să îi porți bine.

Urmează acești 3 pași pentru a alege balerinii perfecți!

#1. Cumpără balerini de damă care să fie fix pe măsura ta.

Dacă nu ți-ai cumpărat pantofi de ceva vreme, ia în considerare măsurarea dimensiunii piciorului la magazin. Picioarele oamenilor tind să-și schimbe mărimile pe măsură ce îmbătrânesc și nu dorești să cumperi un pantof prea mic sau prea mare. Mulți balerini vin și în lățimi înguste, normale/medii și largi. Dacă ai picioare foarte înguste sau foarte late, acesta este un lucru pe care s-ar putea să dorești să-l iei în considerare.

#2. Înainte de a cumpăra o pereche de balerini de damă, gândește-te la cel puțin trei ținute diferite cu care îi poți purta.

Cu cât o pereche de pantofi este mai versatilă, cu atât mai bine. Având mai puțini pantofi în jurul cărora poți construi ținute, te va ajuta, de asemenea, să economisești spațiu în dulapurile mici.

Balerinii sunt, în general, pantofi foarte versatili. Îi poți purta atât în ținute cu rochițe, cât și în cele cu pantaloni. Fie că vrei să ieși la o plimbare prin parc îmbrăcată într-o pereche de blugi sau vrei să compui o ținută office, ei te scapă rapid de stresul încălțămintei.

#3. Ia în considerare potrivirea balerinilor de damă cu tipul tău de corp.

Toată lumea poate purta balerini, dar anumite stiluri combinate cu anumite ținute arată mai măgulitor pe anumite tipuri de corp decât altele. Dacă ai un corp minion, ia în considerare asocierea balerinilor cu blugi skinny care se opresc la gleznă. Acest lucru te va ajuta să pari mai înaltă. Țintește, de asemenea spre modelele cu vârf mai ascuțit decât spre cele cu vârful rotunjit.

Dacă ai o formă de clepsidră, poartă balerinii cu rochii care se termină deasupra genunchilor. Dacă ai picioare de formă mai plină, alege balerini într-o culoare mai deschisă. Acest lucru va face din ceea ce porți punctul focal, mai degrabă decât să atragă atenția asupra picioarelor. Balerinii de culoare nud tind, de asemenea, să facă picioarele să pară mai lungi.

Dacă ai un corp înalt, ia în considerare asocierea balerinilor cu un top lejer și cu o pereche de colanți. Dacă vrei să îți faci picioarele sa pară mai lungi sau mai suple, optează pentru un toc foarte ușor.

Truc de stil: Dacă ai picioare lungi, optează pentru modele cu vârf mai rotunjit sau un pantof cu cusături orizontale pentru a-ți face picioarele să pară mai mici. Dacă picioarele tale sunt foarte mici, optează pentru un model cu vârf ascuțit sau un pantof cu cusătură verticală pentru a le face să pară mai lungi.

spot_imgspot_img