3 shootere in care castigi daca respecti sfaturile noastre!

shooter games

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca shooterele sunt alese in primul rand pentru faptul ca sunt dinamice si ofera actiune, insa si in aceste jocuri este nevoie de putina strategie si concentrare, motiv pentru care battlelog.co prezinta cateva sfaturi utile pentru 3 shootere importante.

Cum castiga playerii jucand Call of Duty Warzone?

Secretul pentru a castiga Call of Duty Warzone consta in atentia la detalii. Fiecare player ar trebui sa ia in calcul faptul ca sunt anumite detalii de care trebuie sa tina cont. Sunetul este unul dintre acestea si pentru playerii care au tendinta de a juca cu volumul la minim, pot fi unele probleme. Cu ajutorul sunetului, playerii isi pot da seama mai usor de unde vine inamicul si, desi acest lucru ar trebui sa fie intuitiv, tot mai multi gameri se plang ca joaca fara sunet si “mor” foarte repede.

Un alt mod de a castiga mai usor in Call of Duty consta in utilizarea de cheaturi. Un cheat asa cum este Battlelog.co Radar se va dovedi extrem de util, insa este foarte important ca playerii care utilizeaza cheaturi sa tina cont de faptul ca este foarte posibil ca jocul sa ii prinda, caz in care vor avea contul banat.

Cum castiga cei mai multi gameri in Valorant?

Sunt mai multe solutii pentru a castiga in Valorant inca de la primele incercari, insa este nevoie de documentare. Playerii ar trebui sa inteleaga pentru inceput care sunt clasele si ce arme li se potrivesc. De asemenea, persoanele cu experienta care au incercat acest joc recomanda ca playerii sa aiba rabdare.

Armura trebuie, de asemenea, cumparata pentru ca alaturi de arme, aceste iteme sunt proprii si niciun alt player din echipa nu le poate oferi. Armura trebuie aleasa in functie de modul in care evolueaza jocul.

Pentru cei mai experimentati exista si Valorant hacks pe care le pot incerca in functie de modul in care vor sa joace. Cateva din ele pot fi gasite aici: https://battlelog.co/valorant-hacks-cheats-aimbot-esp/.

Cum ies playerii invingatori in PUBG?

Cea mai simpla metoda pentru a nu fi omorat in PUBG este ca playerul sa se miste cat mai mult, continuu daca acest lucru este posibil. Chiar si atunci cand looteaza iteme, jucatorul ar trebui sa fie in continua miscare. In acest sens se recomanda deplasarea rapida stanga. Dreapta. Langa zona de loot, astfel incat sa fie mai greu ca un inamic sa tinteasca.

De asemenea, se recomanda utilizarea freelockurilor. Apasand tasta ALT se poate deplasa doar capul impreuna cu unghiul de vedere, independent de corp. Acest lucru se va dovedi foarte util in special in momentul aterizarii, atunci cand trebuie vazuta foarte bine toata harta pentru a detecta unde cand ceilalti playeri.

Aceste recomandari se vor dovedi utile, iar pentru jucatorii care vor sa invete toate trucurile sunt recomandate ghidurile facute special in acest sens, care acopera toate detaliile de baza si o serie de detalii si aspecte foarte avansate pentru cei care s-au obisnuit deja cu aceste jocuri si care cauta elemente subtile pe care sa le foloseasca in propriul avantaj. Shooterele sunt jocuri distractive, iar atunci cand sunt jucate tactic devin si mai interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *