4 carti despre sex care cu siguranta iti vor placea

Cartile despre sex exista pentru a fi complici la noi aventuri si pentru a uni cuplurile in noi jocuri de pasiune. Alege-o pe a ta si incepe sa te bucuri de sex in mod liber.

Cartile despre sex exista de mult timp, desi au castigat relevanta sociala in ultimii ani datorita diferitilor factori. In unele cazuri, pentru adaptarile romanelor erotice la marele ecran; dar mai ales, datorita schimbarilor culturale care au loc in societate la nivel global de cateva decenii.

Adevarul este ca este din ce in ce mai frecvent sa auziti oamenii vorbind deschis despre sex in cadrul intalnirilor; si nu doar adolescentii care au crescut cu alte notiuni, ci oameni de toate varstele care si-au pierdut rusinea si au inceput sa mearga pe o noua cale.

4 carti despre sex pe care nu le poti rata in patul tau

Ideea este sa iesi din renumita „ 50 de nuante ale lui Grey” care au avut atat de mult impact, si sa cauti lucrari noi. De fapt, ori de cate ori acest lucru este inconjurat de marketing, este cel mai potrivit sau exclusiv pentru un subiect. Din acest motiv, iata alte 4 carti despre sex.

1. Maestrii sexului

O carte de sex de Thomas Maier care a inspirat ulterior celebrul serial de televiziune ales de un procent ridicat de telespectatori. Dar, asa cum se spune intotdeauna, nu exista o experienta mai buna decat citirea originalului.

Povestea este despre un ginecolog care decide sa inceapa o investigatie asupra comportamentelor sexuale . Prima sa optiune a fost sa foloseasca prostituatele locale ca sursa de informatii. Cu toate acestea, ceva se schimba odata cu venirea Virginiei Johnson.

Cu scene in care sunt afisate diverse parafilii , cum ar fi spionajul in bordeluri, acesta incearca sa stearga tabuurile ancorate puternic . Experimentele sale stiintifice combinate cu experiente personale, lasa o lectie extraordinara.

2. The Kiss Quotient

Un roman de debut revigorant si racoritor, care dovedeste un lucru: nu exista suficiente date in lume pentru a prezice ceea ce va face inima sa bata.

Stella Lane crede ca matematica este singurul lucru care uneste universul. Ea vine cu algoritmi pentru a prezice achizitiile clientilor – o slujba care i-a dat mai multi bani decat trebuie, si mult mai putina experienta in departamentul de intalniri decat media de 30 de ani.

Concluzia ei: are nevoie de multa practica – cu un profesionist. Acesta este motivul pentru care angajeaza serviciile unei escorte, Michael Phan. Acesta nu isi poate permite sa respinga oferta Stellei si este de acord sa o ajute sa bifeze toate casetele din planul de lectie – de la preludiu la pozitia mai mult decat misionarului. In curand, parteneriatul lor fara sens incepe sa aiba un sens ciudat.

2. Forever Amber

O carte extinsa care relateaza un complot in care sexul si istoria sunt impletite la maximum . Marea alesa a publicului, desi a trebuit sa lupte cu barierele religioase si politice ale multor state. De fapt, este una dintre cartile despre sex care a starnit mari controverse, in special in acele grupuri care nu se pot bucura de sex.

Amplasata in secolul al XVII-lea, este marturia faimoasei desfranari sexuale a unei tinere care a pariat pe sexul liber ca femeie . Atinge subiecte extrem de provocatoare pe care nu toata lumea este dispusa sa le accepte. Sarcinile extraconjugale, avorturile si o varietate de intalniri sexuale sunt fundamentul.

3. Eighty Days Yellow

Vina Jackson ne face cunostinta cu unele dintre cele mai interesante carti sexuale din toate timpurile. Erotism, senzualitate, fetisism si multe alte subiecte … Toate in aceeasi lucrare! O poveste de pasiune si roluri la care multi cititori viseaza in viata reala.

O violonista cu venituri mici, cu o viata sexuala plictisitoare, este atrasa brusc de tot ceea ce nu si-a imaginat niciodata. Stiti ca nu este acceptabil din punct de vedere social, dar nu puteti rezista necunoscutului . Un barbat bogat orbit de fata este alternativa.

Ceea ce face diferenta este ca nu este o poveste de dragoste in care printul fermecat vine sa-i salveze pe cei mai slabi. Mai degraba, isi cunosc diferentele si sunt atrasi sexual . O relatie deschisa, surprinzatoare pentru vreme si cu urcusuri si coborasuri nemaivazute pana acum.

4. Claudine stories: Claudine à l’école

Sidonie Gabrielle Colette a fost o scriitoare cu adevarat revolutionara. A scris despre aventuri sexuale in 1900? Si asta include sexul lesbian? Toata indrazneala demna de aplauze.

Povestea se bazeaza pe o femeie care decide sa razbune numeroasele infidelitati ale sotului ei. Si de parca asta nu ar fi fost suficient, ea indrazneste sa experimenteze cu alte femei, inclusiv cu profesori si scolare. O lucrare erotica de la inceput pana la sfarsit care pune fanteziile multora si desfranarea unor grupuri ale vremii in varf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *